Kuva: AOP

Kohukappale muutti teini-ikäisen Rebecca Blackin elämän - masentui ja joutui koulukiusatuksi

12.02.2020 20:45 - Milena Raappana

Yhdeksän vuotta täyttävä Friday-kappale on yksi YouTuben eniten negatiivisia ääniä saanut video.

Kuuluisa korvamato ja meemitehtailijoiden legendaariseksi aiheeksikin noussut Rebecca Blackin, 22, Friday-kappale täyttää reilun kuukauden sisään yhdeksän vuotta. 

Biisin tekoaikaan Black oli 13-vuotias. Nyt tähti on julkaissut tunteikkaan Instagram-päivityksen, jonka hän osoittanut teini-ikäiselle itselleen ja avasi, miten kappaleen julkaisu muutti hänen elämänsä. 

"Yhdeksän vuotta sitten musiikkivideo Friday-nimiselle kappaleelle ladattiin nettiin. Ennen kaikkea toivoisin, että voisin mennä takaisin ja puhua 13-vuotiaalle itselleni, joka oli hirvittävän häpeissään itsestään ja pelkäsi maailmaa", Black aloitti kirjoituksensa. 

Hän kirjoitti haluavansa puhua myös 15-vuotiaalle itselleen, joka joutui kohtaamaan masennuksen ilman ketään kenen kanssa keskustella aiheesta, ja 17-vuotiaalle Rebeccalle, jonka päälle koulussa heitettiin ruokaa.

"(Haluaisin puhua) 19-vuotiaalle itselleni, jolle melkein jokainen tuottaja ja biisinkirjoittaja sanoi, etteivät he halua koskaan työskennellä kanssani. Itselleni pari päivää sitten, joka tunsi inhoa katsoessaan peiliin. Yritän muistuttaa itseäni enemmän ja enemmän, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus muuttaa todellisuuttasi ja nostaa itseluottamustasi", Black kirjoitti.

"Aika parantaa ja mikään ei ole rajallista. Se on prosessi, jonka aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Joten, tässä sitä ollaan! Tämä saattaa olla outo asia postattavaksi, mutta rehellisesti se tuntuu hyvältä, jos mikään muu ei."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt ihastelua Blackin faneilta. Moni on pitänyt häntä vahvana ja inspiroivana persoonana, joka ei luovuttanut, vaikka maailma olikin häntä vastaan.

Vuonna 2011 ilmestynty Friday-kappale keräsi paljon huomiota julkaisuajankohtanaan. Alle vuorokaudessa sen musiikkivideota oltiin katsottu yli 160 miljoonaa kertaa. Biisi on yksi YouTuben eniten negatiivisia ääniä saanut video. Tällä hetkellä alapeukkuja sille on annettu 3,6 miljoonaa kappaletta. 

Kivikkoisesta alusta huolimatta Black on julkaissut useita kappaleita kohubiisin jälkeen. Viimeisimmät julkaisut, kuten Sweetheart ja Do You? -kappaleet, ovat viime vuodelta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Muistatko Friday-hitistä parjatun Rebecca Blackin? Naisen tuore video loksautti katsojien leuat

Lue myös: Youtuben vihatuimmat videot listattiin - yllättääkö ykkönen?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat