Kuva: AOP

Evelina avautui ulkonäköpaineista - myös Anna Abreu intoutui kommentoimaan

13.02.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Evelinan mukaan hän haluaisi usein meikata vähemmän.

Laulaja Evelina, 24, julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän avautuu kokemistaan ulkonäköpaineista. Naisen mukaan häneltä kysytään usein sitä, kokeeko hän paineita ulkonäöstään, sillä hän ei vaikuta siltä.

Omien sanojensa mukaan Evelina samaistuu samaan universaaliin riittämättämyyden tunteeseen täysin. 

"Tunnen sen olon, että mun pitäisi olla jotain muuta, että mä sopisin johonkin määrittämättömään joukkoon, johon mä en edes tiedä haluunko mä kuulua," Evelina kirjoittaa.

Hän sanoo myös, että todellisuudessa hän haluaisi meikata vähemmän. Siitä huolimatta hän huomaa liimaavansa tekoripset ripsiinsä ennen keikkaa tai tv-esiintymistä. 

"Muhun on istutettu ajatus yhteiskunnan toimesta, että pitää edustaa. Niinpä mä sitten liimaan ne tekoripset naamaan keikalle ja telkkariin, vaikka mä en itse asiassa haluaisi. Se ristiriita tuntuu todella raastavalta."

Samaan hengenvetoon Evelina kertoo, että sekin on ristiriitaista, että julkaisussa nähtävä kuva on yhtä lailla tarkkaan harkittu. 

"Oma ristiriitansa on sekin, et kuva jonka alle tän kirjotan, on kuva, jonka oon valinnu omien filtterieni läpi kulmalla että se on jotenki edustava. Ehkä pointti on että haluisin hirveesti uskaltaa tehdä valintoja elämässä joita ei rajoita ulkonäköpaineet tai ajatukset siitä millainen joidenkin (keiden??) mielestä mun pitäis olla. Mä yritän ja jos tässä on sulle mitään valitettavan tuttua niin ehkä haluun rohkaista suakin tekee niin sellasella volumella mikä on sulle hyväks just nyt."

Päivitys on saanut lukuisia kommentteja. Yksi kommentoijista on laulaja Anna Abreu, joka hänkin kertoo samaistuvansa tekstiin. 

"Näytät upeelta either way ja tää teksti oli jotenki erityisen samaistuttava," Abreu kirjoitti kuvan yhteydessä.

Kuvan sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Evelinan gaala-asu jakoi mielipiteet somessa - look mukailee vahvasti viime aikojen trendejä

Kilpailut

Uusimmat