Kuva: AOP

Justin ja Hailey Bieberin suhde vaati työtä onnistuakseen: "Olen todella onnekas"

06.02.2020 20:45 - Senja Rapila

Hailey Bieber puhui tuoreessa haastattelussa kauniisti aviomiehestään.

Justin Bieber, 25, meni naimisiin vuonna 2018 malli Hailey Baldwinin (nyk. Bieber) kanssa. Pari on pitänyt tiiviisti yhtä jo muutaman vuoden ajan. Kaksikko näyttää rakkauttaan punaisilla matoilla ja sosiaalisessa mediassa avoimesti. Nyt Hailey on kertonut tuntemuksiaan parin suhteesta tuoreessa haastattelussa.

-  Olen kasvanut todella paljon ihmisenä. Olen välittänyt hänestä aina todella paljon ja rakastanut häntä. Selvästikin se vaati työtä ja asioiden selvittämistä välillämme, että saimme tämän toimimaan, mutta kaikki oli sen arvoista, Hailey kuvailee suhdetta muusikon kanssa.

- Hän on uskomaton mies ja todella hyvä kumppani tähän elämään. En haluaisi kenenkään muun kanssa viettää tätä elämää kuin hänen kanssaan. Olen todella onnekas.

Parin suhde ei ole ollut naimisiinmenon jälkeen pelkkää ruusuilla tanssimista. Muusikko paljasti aiemmin, että kärsi borrelioosista ja mononukleoosista salaa julkisuudelta.

- Se oli todella rankkaa, koska kaikki ulkopuoliset ihmiset olivat niin ilkeitä ja tuomitsevia. Hänen sanottiin näyttävän siltä, että hän olisi aineissa, ja hänen ulkonäköään pilkattiin. Todellisuudessa Justin ei voinut hyvin, emmekä tienneet syytä siihen.

Lähde: Music News

Lue myös: Hailey Bieber kertoi, miksi hänellä on "käyrät ja pelottavat" pikkusormet: 'Lopettakaa kyseleminen'

Lue myös: Niskasuudelmia ja helliä pusuhetkiä - Justin Bieber innostui punaisella matolla

Lue myös: Justin Bieber haluaa pitää kuvankauniista vaimostaan kiinni - opiskelee avioliiton arvoja

Kilpailut

Uusimmat