Kuva: Senja Rapila

Kun Sami Hedberg oli lapsi, kaverit ällistyivät tullessaan heille – hän sai tärkeän sisustusopin

21.02.2020 18:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Sami Hedberg tietää, että upea sisustus ei välttämättä vaadi paksua lompakkoa.

Suosikkikoomikko-näyttelijä Sami Hedberg, 38, tähdittää tänä viikonloppuna ensi-iltansa saanutta Se mieletön remppa -elokuvaa. Tuoreessa komediassa nähdään myös rakkaustarina. Hedbergin omassa rakkauselämässä puhaltavat myötätuulet. Hiljattain mies muutti kumppaninsa, laulaja Saija Tuupasen, 37, kanssa yhteen. Hurjempiin remontteihin kaksikko ei ole ryhtynyt.

- Vuokra-asunto antaa paljon sääntöjä. ”Ei saa kaataa väliseinää kysymättä”, Hedberg naurahtaa ja jatkaa, että usein hänen muuttojensa yhteydessä kevyet väliseinät ovat kaatuneet.

Sisustuspuuhiin pariskunta on päässyt. Se on Hedbergin mieleen.

- Olemme molemmat innokkaita sisustajia. Jännää, miten menee sisustus- ja värimaailmat yhteen. En tiedä, miksi aina olen ollut niin visuaalinen ihminen. Minulla on pakko olla tasapainossa kaikki ympärilläni. Työmaallakin pitää olla harmoniaa, Hedberg pohtii.

Tyylisilmästään mies saa kiittää äitiään.

- Meillä oli aina tosi siistiä. Äiti halusi laittaa kaikki nätiksi. Meillä ei ikinä ollut erityisen paljoa rahaa, mutta tulimme perheenä toimeen. Muistan, kun lapsena kaverit tulivat Lauttasaaressa kylään, kaikki olivat, että ”Vau, onko teillä näin paljon rahaa?”. Äiti osasi tehdä sen jotenkin. Siinä on omat juttunsa, miten saa näyttämään kauniilta, vaikka ei ole kalliita esineitä.

Hedberg ja Tuupanen tekevät paljon töitä, mutta töiden luonne myös yhdistää.

- Se on välillä sumplimista, mutta on selkeää, että otamme yhteiset lomat. Olen kolme vuotta opiskellut tätä – kaksi vuotta on jo mennyt hyvin, että on ollut tietyt lomat ja olen pysynyt niissä. Sitä ennen oli ”voinhan nyt tehdä tuonkin” ja otti aikaa opista vapaista, mies huomauttaa.

Intohimo omaa työtä kohtaan ei kuitenkaan tee lomien ja vapaiden pitämisestä helppoa.

- Meillä on molemmilla se, että tykkäämme niin paljon siitä sisällöstä, mitä teemme. Se ei aina tunnu duunilta. Se itse – kaikki sitä ennen matkat, valmistelut… Sitten, kun olet lavalla, on se makea juttu. Kaikki siinä ympärillä voi väsyttää. Se on ristiriitainen asia esiintyjällä. On kivaa, kun on kaksi ihmistä, jotka voi puhua samoista asioista ja silloin ymmärtää ja voi tukea toisiaan, Hedberg toteaa.

Lue myös: Sami Hedberg pilkkaa itseään lavalla, ja se näkyy myös elokuva-arvosteluissa: "Julmia lausahduksia"

Kilpailut

Uusimmat