Kuva: Emmi Moilanen

Tuure Boelius jäi erikoisella tavalla kiinni tapailemalleen miehelle vieraiden pyllyjen katselusta

23.02.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Boeliuksen mukaan tilanteesta alkoi suhteen alamäki.

NRJ:n Julianna Jokelan Lovezone-podcastin vieraaksi saapui tällä kertaa ihastuttava Tuure Boelius, 19. Puhetta oli tällä kertaa muun muassa parisuhteessa tapahtuneesta valehtelusta ja etenkin niistä valheista, joihin itse on sortunut. 

Keskustelun edetessä Boelius paljastaa muun muassa turvautuneensa valheeseen ollessaan myöhässä treffeiltä.

- Kävin viime kesänä treffeillä sellaisen todella kivan jätkän kanssa. Olin noin tunnin myöhässä. Ilmoitin jo etukäteen, että olen puoli tuntia myöhässä. Onnistuin kuitenkin ajamaan ylinopeutta, kun olin matkalla sinne ja jouduin poliisin pysäyttämäksi. Siinä vaiheessa laitoin sitten viestin, että olen myöhässä ruuhkan takia, koska en halunnut paljastaa tätä kaahailua, Boelius kertoo ja toteaa samalla olevansa erittäin pahoillaan julkisuudessakin olleista ylinopeuksista.

Boeliuksen mukaan hänen omatuntonsa aikoi kuitenkin kolkuttaa illan edetessä. 

- Paljastin kuitenkin kaiken siellä treffeillä. Hänelle se oli ihan ok ja hän kiitteli siitä, että olin ollut rehellinen. 

Toinen Boeliuksen kertoma tarina ei sinällään liity valehteluun, mutta asiaan, jota moni kieltää tekevänsä, nimittäin muiden ihmisten katseleminen. Boelius kertoo itse jääneensä kerran kiinni toisten pyllyjen tiirailusta, kiitos somevideon. 

- Tapailin ahkerasti erästä kundia. Jos minua yhtään tuntee, niin tietää, että olen sellainen katselija. Myönnän, minä todella selkeästi kiinnitin huomiota toisen kundin peppuun. Pahinta on se, että hän ei huomannut siinä tilanteessa sitä, vaan meidän ystävän Snapchat-storysta vasta jälkeenpäin.

- Tuijotan sitä persettä siinä videolla ja mun tapailema mies siinä samalla kertoo jotain tarinaa. Se oli ihan kamalaa. Ja itse asiassa tästä ehkä lähti se alamäki, jonka vuoksi en häntä enää kullaksi kutsu, Boelius naurahtaa.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan täältä

Lue myös: Tuure Boeliuksen näyttäviä kynsiä hehkutetaan somessa: "Mahtavat"

Lue myös: Tuure Boeliuksen kuva yllätti someseuraajat täysin: "Onko tästä vain viisi vuotta?"

Kilpailut

Uusimmat