Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Satu Silvo muistelee kyynelsilmin vakavaa onnettomuuttaan: "Se oli hieno kokemus"

27.02.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Satu Silvo oli vakavassa rinneonnettomuudessa yli 20 vuotta sitten. Hän oppi tuolloin, miltä tuntuu vastaanottaa pyyteetöntä rakkautta.

Illan Villa Hintikka -jaksossa näyttelijä ja ravintolayrittäjä Satu Silvo, 57, muistelee yli 20 vuotta sitten tapahtunutta vakavaa rinneonnettomuutta. Silvo oli laskettelemassa Saariselällä vuonna 1998, ja naisen yli ajoi rinnekone. Onnettomuudella oli vakavat seuraukset. Naisen lantio murtui kolmesta kohdasta, hänen reisiluunsa katkesi, ja onnettomuus aiheutti naiselle myös sisäisen verenvuodon. Onnettomuutta seurasi pitkä toipuminen.

Satu Silvo kertoo Marja Hintikalle, että karmeasta kokemuksesta jäi hänelle myös hyvä ja tärkeä muisto. Hän kertoo maanneensa tilanteessa tajuissaan ja katsoneensa, että hänen tuolloin 10-vuotias Paavo-poikansa käveli yksinään. Nainen pyysi vierellään ollutta ja kädestään kiinni pitänyttä silloista miestään Heikki Kinnusta lähtemään pojan perään.

- Minulla on mielikuva tästä - en tiedä kuinka totta tämä on - että joku muu otti minun käteni. Hän otti sen vahtivuoron, jotta pysyn hengissä, Silvo sanoo liikuttuen kyyneliin.

- Sitten tuli seuraava mies, ja sitten seuraava. Se oli isoa rakkautta. Siinä ei ole kysymys mistään seksistä tai siitä, että tässä pidellään jonkun julkisuuden henkilön kädestä kiinni.

Silvo kertoo, että hänelle oli kova paikka hyväksyä vieraiden apu ja luottaa siihen. Hän päätti kuitenkin luottaa, ja tästä on jäänyt naiselle voimakas muisto pyyteettömästä rakkaudesta.

- Se oli hirveän hieno kokemus, Silvo sanoo.

Illan Villa Hintikka -jaksossa ovat vieraina myös laulaja Kasmir ja tubettaja Miisa Rotola-Pukkila.

Villa Hintikka
MTV3
21.00

Lue myös: MTV: Saimi Hoyer sairastui vakavasti, avautuu nyt seurauksista: "Minut oli pyyhkäisty veks"

Lue myös: Satu Silvo paljastaa - häpesi Uuno-elokuvan roolia

Kilpailut

Uusimmat