Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Jarkko ja Mattu lähtivät Temptation Islandille bileiden perässä: ’Muistikuvat ovat hatarat'

26.02.2020 16:15 - Roy Kokkonen

Pariskunta lähti Temptation Islandiin mukaan molemminpuolisen mustasukkaisuuden takia.

22-vuotiaat Jarkko ja Mathilda, eli ”Mattu”, osallistuvat Temptation Island Suomen seitsemännelle kaudelle. He tapasivat toisensa bileissä, joista Jarkko kutsui Mattun luokseen. Pari ihastui nopeasti toisiinsa, ja yhteinen matka alkoi. Mattu on Jarkon ensirakkaus ja ensimmäinen parisuhde, mikä tekee suhteesta erityisen.

- Minulla ei oikeastaan ole ollut muita suhteita ennen Mattua. Ihan tosi pientä säätöä, hengailua ja tapailua, Jarkko kertoo Voice.fi:lle.

Henkilökohtaisena avustajana työskentelevän Matun ja kunnossapitoasentaja Jarkon suhdetta on kuitenkin varjostanut molemminpuolinen mustasukkaisuus. Jarkko on kytännyt tarkkaan Matun menemisiä ja tulemisia. Myös sosiaalisen median profiilit ovat olleet tarkan seurannan alla. Mattu puolestaan on alkanut puolustelemaan tekemisiään myös silloin, kun mitään syytä siihen ei olisi.

Vaikka Jarkko onkin mustasukkainen Matusta, hän itse kävi suhteen alkuaikoina aktiivisesti treffeillä muiden naisten kanssa. Tämä luonnollisesti on kuumentanut tunteita parin välillä.

Matun ja Jarkon suhdetta varjostaa mustasukkaisuus. (kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Pari tuntee osanottajia edellisiltä kausilta. Tuttavien kokemukset kannustivat paria hakemaan apua ongelmiinsa ohjelmasta.

- Meillä on aika paljon tuttuja ollut mukana aikaisemmilla kausilla. Idea on ollut jo pitkään läsnä, kun niin moni kavereista on ollut siellä, Mattu kertoo.

Lopullinen sysäys päätökselle tuli kuitenkin perinteisin suomalaisin keinoin.

- Oli siinä kuppia otettu, kun hakemus tehtiin. Ei oltu selvin päin, Jarkko nauraa.

Kuvauksissa ei myöskään oltu kuivin suin. Rankan biletyksen ohella pari kuitenkin myöntää oppineensa paljon itsestään ja toisistaan.

- Vähän jännittää kyllä, että mitä sieltä telkkarista tulee, ja mitä jengi on mieltä. Muistikuvat itsellä on sen verran hatarat, Jarkko paljastaa.

Temptation Islandin kolme viikkoa kestävät bileet ja ilmainen viina kiinnostivat molempia. Ohjelman edetessä tunteet tulivat kuitenkin pintaan.

- Kokemus houkutteli. Pääsi ilmaiselle reissulle ja bilettämään sekä tutustumaan uusiin tyyppeihin. Mutta kun sinne pääsi ja kuvaukset lähtivät käyntiin, niin kyllä sitten enemmän pinnalla oli se, mitä voimme oppia itsestämme, Mattu sanoo.

Temptation Island Suomi alkaa keskiviikkona 18. maaliskuuta Nelosella.

Lue myös: TIS-Jennan "temptation"-tatuointi meni pahemman kerran pieleen - nauraa nyt kirjoitusvirheelle

Kilpailut

Uusimmat