Kuva: AOP

Kris Jenner kujeili - antoi veikkauksensa, kuka perheestä saa seuraavaksi lapsen

06.03.2020 16:15 - Milena Raappana

Kris Jennerin antoi arvuuttelevan vastauksen, kun Ellen DeGeneres kysyi, kuka tosi-tv-perheestä saa seuraavaksi jälkikasvua.

Kardashian-Jenner-perheen managari ja äiti Kris Jenner, 64, on isoäiti kymmenelle lapsenlapselle. 

Harper's Bazaar -julkaisu uutisoi Jenner vierailleen Ellen DeGeneresin ohjelmassa, jossa hän paljasti omat veikkauksensa, kuka hänen lapsistaan saa seuraavaksi lisää jälkikasvua. DeGeneres pisti vieraansa pelaamaan "Keeping Up With The Blank" -peliä, jonka nimi juontuu kuuluisan perheen Keeping Up With The Kardashians -ohjelmasta. 

Pelissä Jennerin piti täyttää juontajan antamat lauseet loppuun. Hän muun muassa paljasti, kuka on hänen suosikkityttärensä, joka oli kuulemma sinä päivänä Khloé, mutta myös, kuka hänen lapsistaan saa hänen seuraavan lapsenlapsensa. 

- Kourtney tai ehkä Kylie. Ehkä Kendall! Jenner kujeili ja arvuutteli. 

Mielenkiintoiseksi vastaukset tekee se, että Kylie on eronnut lapsensa Stormin isästä Travis Scottista, mutta heidän välinsä vaikuttaisivat olevan lämpenemään päin. Jenner kuitenkin selitti ohjelmassa, ettei tiedä kaksikon välisestä suhteesta, mutta he hoitavat yhteishuoltajuuden hyvin. 

Kourtney taas on todella perhekeskeinen, joten arvailujen varaan jää, onko hän suunnittelemassa perheenlisäystä nykyisen kumppaninsa Younes Bendjiman kanssa. Kendallilla ei vielä ole lapsia, joten ehkäpä Jenner odottaa innolla lapsenlapsia toiseksi nuorimman tyttärensä suunnalta. 

Jenner myös paljasti, että Kourtney, joka on ottanut etäisyyttä tosi-tv-ohjelman kuvauksista ja on nostanut yksityisyytensä rajaa, on pikku hiljaa osallistunut taas ohjelman tekemiseen. 

- Hän kuvaa taas. Luulen, että hän tarvitsi pienen tauon. Tiedäthän, miten voi tulla raja vastaan? Hänellä tuli seinä vastaan ja hän oli turhautunut. Hän koki, ettei häntä arvosteta, kun hänen siskonsa eivät ymmärtäneet hänen rajojaan. Joten uskon, että pienen tauon jälkeen hän näki valon, Jenner kuvaili tilannetta, joka on aiheuttanut riitaa sisarusten välille. 

Esimerkiksi Kim ja Kourtney ottivat ohjelman tuoreella tuotantokaudella jopa väkivaltaisesti yhteen asian takia. 

Lue myös: Kris Jenner meinasi antaa Kylielle ja Kendallille eri nimet - "Lopulta pidin kuitenkin k-kirjaimesta"

Lue myös: Kris Jenner jätti yhden lapsistaan pois äitienpäivän somepäivityksestä - tytär sivalsi takaisin

Lähde: Harper's Bazaar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat