Kuva: AOP

Kris Jenner jätti yhden lapsistaan pois äitienpäivän somepäivityksestä - tytär sivalsi takaisin

13.05.2019 16:00 - Milena Raappana

Kendall Jenner ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi.

Äitienpäivänä some täyttyi äitejä ylistävistä päivityksistä. Myös Kardashianit kertoivat omia ajatuksiaan äitiydestä. Etenkin perheen manager ja äiti Kris Jenner, 68, päivitti Instagram-tililleen tunteellisen kuvasarjan kaikista tyttäristään, jotka ovat siunanneet hänelle lapsenlapsia ja omasta äidistään.

Tietenkin kuvasarjasta puuttui perheen toiseksi nuorin lapsi, malli Kendall Jenner, 23, joka ei ole vielä hankkinut jälkikasvua. Onneks Kendall ei jäänyt sanattomaksi tilanteessa, vaan jätti äitinsä somepäivitykseen sivaltavan vitsailevan kommentin.

"Hyvää äitienpäivää kaikille kauniille äideille ja naisille, jotka ovat mentoreita tai äitihahmoja jollekin erityiselle ihmiselle. Oma upea äitini MJ, rakastan sinua enemmän kuin koskaan tulet ymmärtämään. Kiitos, kun olet kasvattanut minusta vahvan, itsenäisen ja olet rakastanut minua. Kauniille tyttärilleni, jotka ovat äitejä; olen niin ylpeä teistä ja siitä, millaisiksi äideiksi olette tulleet. Lapsenlapseni ovat todella siunattuja, että jumala valitsi juuri teidät heidän äideikseen... rakastan teitä Kourtney, Kim, Khloé, Kylie.... olette sydämessäni."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ulkopuolelle päivityksestä jätetty Kendall jätti kuvaan humoristisen kommentin:

"Minäkin rakastan sinua äiti."

Kommentti on kerännyt lähes 39 000 tykkäystä ja yli 1200 uutta kommenttia. Suurin osa on ottanut Kendallin kirjoituksen vitsinä.

Kendall on aikaisemminkin heittänyt huulta perheensä tilanteesta, jossa kaikilla muilla on lapsia paitsi hänellä. Suloisen perhekuvan yhteyteen hän liitti meemin, jossa mallilla on päässään muovipussi. Kuvan yläpuolella lukee "raskautta ilmassa".

Näet kaikki kuvat klikkaamalla oikeanpuoleista nuolta.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kris Jenner valotti Kardashienin yhden somepäivityksen tienestejä - summa saa haukkomaan henkeä

Lue myös: Kris Jenner avautui Kim Kardashianin tulevasta lapsesta - pienokaisella tärkeä rooli

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat