Kuva: AOP

Kim ja Kourtney Kardashian kävivät toisiinsa käsiksi - tulehtuneet välit purkautuivat väkivallalla

26.02.2020 21:15 - Milena Raappana

Keeping Up With The Kardashians -sarjan tuoreella tuotantokaudella nähdään sisarusten riitelyä, joka muistuttaa kuuluisaa The Bentley Fight -kohtausta.

Kardashianin sisarusten välillä on kireä tunnelma, jonka purkautuminen väkivaltaisella tavalla nähdään tuoreen Keeping Up With The Kardashians -sarjan teaserilla. 

Aikaisemmin Kim Kardashian kertoi, että "hän saattaa tarvita asianajajaa", koska hänen ja Kourtney Kardashianin tulehtuneet välit johtavat väkivaltaan. Tilanteesta on annettu maistiainen sarjan Instagram-tilillä. 

Videolla Kourtney huutaa Kimille "sinulla ei ole mitään sanottavaa!" ja syöksyy tätä kohti. Tämän jälkeen Kim sanoo uhkaavasti takaisin:

- Älä ikinä tule tuolla tavalla minun luokseni! 

Lopulta Kim ottaa kyynärpäät käyttöön ja huitaisee Kourtneyta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapaus muistuttaa vahvasti sisarusten meemiksi noussutta riitaa, joka kulkee nimellä "The Bentley Fight". Legendaarista kohtausta on imitoinut The Jonas Brothers -poikabändi, joka teki tilanteesta hulvattoman TikTok-videon, johon Kardashianit itse ihastuivat. 

Kiristyneet välit juontavat juurensa Kourtneyn ilmoitukseen, ettei ole enää yhtä paljon mukana ohjelman teossa ja haluaa pitää tietyt asiat yksityisenä. Kim ja Khloé eivät ole olleet asiasta mielissään ja ovat painostaneet sisaruskatraan vanhinta avaamaan henkilökohtaista elämäänsä. 

- Meidän työmme on olla rehellisiä, avoimia ja jakaa paljon itsestämme. Vaikuttaa siltä, että viimeisien vuosien aikana Kourtney ei ole ollut avoin henkilökohtaisesta elämästään kameran edessä, Kim selittää YouTube-videolla, joka on sarjan yhdestä kohtauksesta. 

- Kaikkina niinä päivinä, kun Kourtney ei kuvaa, Khloé ja minä joudumme kantamaan taakkaa ja jakamaan enemmän, koska jos emme jaa elämäämme, mitä ohjelma enää silloin on? Kim täsmentää. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Khloé Kardashianin twiitti Kourtney Kardashianista hämmensi nettikansaa: "Mitä tapahtui?"

Lue myös: Kardashianien kiusallinen haastattelu tallentui videolle: "Tämän takia he riitelevät"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat