Kuva: AOP

Enrique Iglesias ja Ricky Martin kertovat perhe-elämästään: "Se on vaikeaa"

06.03.2020 18:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Enrique Iglesias ja Ricky Martin ovat molemmat pienten lasten isiä.

Poptähdet Ricky Martin, 48 ja Enrique Iglesias, 44, lähtevät yhteiselle Pohjois-Amerikan kiertueelle syyskuussa. Molemmat ovat myös pienten lasten isiä. Tuoreessa yhteishaastattelussa kaksikko kertoo, kuinka perhe-elämän ja supertähteyden yhdistäminen onnistuu.

Iglesias ja Martin ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Kaksikko tapasi toisensa New Mexicossa vuonna 1995 ja ovat olleet ystäviä siitä lähtien.

- Rakastan hänen musiikkiaan. Olen suuri fani. Kiertue hänen kanssaan on unelmien täyttymys, Iglesias kehui kiertuekaveriaan.

Molemmat ovat saaneet vastikään perheenlisäystä. Enrique Iglesiaksen kolmannen lapsen nimi julkistettiin juuri. Ricky Martinilla on puolestaan neljä lasta, joista vanhimmat ovat jo 11-vuotiaita.

Kiertueiden ja perhe-elämän yhdistäminen ei aina ole helppoa. 

- Se on vaikeaa. Täytyy suunnitella neljän "lisäihmisen" matkustaminen kaiken päälle. Siinä on paljon tehtävää, mutta se on ihan ok. Lapseni rakastavat olla tien päällä, Martin kertoo.

Iglesiaksen lapset ovat sen verran pieniä, että he ovat vielä pysytelleet kotona.

- Kirjoitan heille, ja ajattelen heitä paljon. Musiikkini ei kuitenkaan ole muuttunut kovinkaan paljon lasteni syntymän jälkeen, Iglesias kertoo.

Lue myös: Enrique Iglesias sai kolmannen lapsen - kauniista kuvista näkyy pariskunnan vastasyntynyt tyttövauva

Lue myös: Latinotähti Ricky Martin ilmoitti iloisia vauvauutisia - perhe täydentyi tyttövauvalla

Lähde: eonline.com

Kilpailut

Uusimmat