Kuva: Emmi Moilanen

Mikael Gabriel aloitti nyrkkeilyn, heti matsi Eva Wahlströmin kanssa: "Olin ihan kakat housussa"

10.03.2020 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ensimmäisellä kierroksella Eva Wahlströmiä kiellettiin lyömästä, mutta nainen voitti silti.

Juuri uuden singlen myötä paluun tehnyt Mikael Gabriel, 30, ehti pitää melkein vuoden taukoa, ja sinä aikana moni asia muuttui. Mikael Gabriel on nyt painottanut haastatteluissa löytäneensä elämäänsä uudenlaisen rauhallisuuden ja voivansa nyt henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin ennen. Mies löysi taukonsa aikana muun muassa golfaamisen ilot, ja hän aloitti myös toisen uuden harrastuksen - nyrkkeilyn.

Mikael Gabriel kertoo Voice.fi:n haastattelussa hypänneensä nyrkkeilyharrastuksessa heti syvään päähän. Ensimmäisellä treenikerrallaan noin vuosi sitten mies nimittäin otti matsia maailmanmestarinyrkkeilijä Eva Wahlströmiä, 39, vastaan. Eva Wahlström vahvisti juuri Helsingin Sanomille lopettavansa nyrkkeilyuransa.

Idea Mikael Gabrielin ja Eva Wahlströmin nyrkkeilytreeneistä lähti naisen valmentajalta, joka on Mikael Gabrielille tuttu musiikkipiireistä.

Artisti yllättyi, kun hän hyppäsikin treeneissä suoraan kehään Wahlströmin kanssa.

- Se oli tosi siisti kokemus. Otimme muutaman rundin nyrkkeilyä, ja kyllä siinä oli poika aika helisemässä, Mikael Gabriel summaa.

Myös Mikael Gabrielin personal trainer otteli Eva Wahlströmiä vastaan, ja hänkin hävisi. (kuva: Emmi Moilanen)

Ensimmäisellä kierroksella Wahlströmin valmentaja linjasi, että Mikael Gabriel saa vapaasti lyödä, mutta Wahlström ei.

- Ajattelin ensin, että tämä on hirveän epäreilua Evaa kohtaan, mutta ei se ollutkaan.

Nainen nimittäin voitti kierroksen näilläkin säännöillä.

- Ei se vaatinut kuin vähän vauhdinvaihdoksia ja suunnanmuutoksia, niin olin ihan kakat housussa, Mikael Gabriel kertoo.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen myös Wahlströmille sallittiin lyöminen, mutta nainen linjasi lyövänsä vain niin kovaa kuin Mikael Gabriel päättää lyödä häntä. Mies painottaa, että ottelu käytiin hyvässä hengessä eikä ketään ollut tarkoitus satuttaa. Muutaman kovemman tällin hän sai vatsaan ja päähän.

Mikael Gabriel ei lähtenyt takki auki matsiin Wahlströmin kanssa.

- Ei siinä ollut minulla mitään jakoa. Se oli vähän kuin olisi mennyt Teemu Selänteen kanssa pelaamaan jääkiekkoa silloin, kun hän oli parhaimmillaan, Mikael Gabriel sanoo.

Eva Wahlströmin kanssa treenaaminen jäi tuohon yhteen kertaan, mutta Mikael Gabriel kertoo, että nyrkkeilystä tuli hänelle viikoittainen harrastus.

Voit kuunnella alta Mikael Gabrielin uuden Löytäjä saa pitää -singlen. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Mikael Gabriel kävi koulun loppuun: "Maailman siistein fiilis!"

Lue myös: Seuraavaksiko elokuva Mikael Gabrielista? 'Totta kai tullut on ehdotuksia'

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat