Kuva: AOP

Koronavirus sekoitti myös poptähti Pinkin perheen aikataulun – jakaa nyt kätevän niksin vanhemmille

17.03.2020 19:45 - Emmi Moilanen

Artisti esittelee videolla ratkaisuaan lapsiperhearjen aikatauluttamiseen.

Leviävä koronavirus on muuttanut monien arkea merkittävästi ja sisätiloissa pysytellään nyt paljon tiiviimmin kuin normaalisti. Näin toimii myös poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Beth Moore, 40, perheineen.

Artisti julkaisi Instagram-tilillään kaksi videota, joiden myötä haluaa osoittaa rakkauttaan ja tukeaan vaikeassa tilanteessa. Videot ovat suunnattu erityisesti vanhemmille, jotka viettävät lastensa kanssa nyt paljon aikaa sisätiloissa kotona.

Pinkin kanssa videolla esiintyy myös naisen 8-vuotias tytär, Willow. Artistilla on myös toinen lapsi, vuonna 2016 syntynyt Jameson.

- Hei kaikki, lähetämme rakkautta täältä kotoa. Halusin jakaa jotain siistiä, jonka ystäväni lähetti minulle viestillä, nainen aloittaa videonsa.

Pink esittelee yhdessä tyttärensä kanssa tekemää aikataulua, joka rytmittää perheen arkea epätavallisessa tilanteessa.

- Nukkumaanmenoaika tulee yhdeksältä, jos lapset seuraavat aikataulua eivätkä riitele. Heräämme yhdeksältä ja menemme aamukävelylle tai joogaamme, jos sataa, laulaja jatkaa.

Kirjoitimme hiljattain Pinkin hämmästyttäneen sosiaalisessa mediassa joogaliikkeellä, johon oli ottanut mukaan myös 3-vuotiaansa.

- Sitten on opiskelua, kotitöitä, tänään Willow imuroi. Rauhoittumishetki, iltapäivän ulkoilua, illallinen ja sitten vapaata televisionkatseluaikaa, artisti summaa.

Alla olevalta videolta näkyy, kuinka kaksikko on kiinnittänyt värikkään aikataulun seinälle, koko perheen nähtäville.

Videoterveistensä toisessa osassa artisti kiittää myös terveydenhuollon ihmisiä täydestä sydämestään.

- Nämä ovat hulluja aikoja, mutta meillä on toisemme, joten puhutaan, pidetään yhteyttä ja ollaan kilttejä. Rakastan teitä kaikkia, me selviämme tästä. Jos pystytte, pysytelkää kotona, Pink toivoo lopuksi.

Lue myös: Poptähti Pink, 40, kommentoi ryppyjään somessa: "Aion ikääntyä vanhanaikaisella tavalla"

Lue myös: Poptähti Pinkin joogahetki lapsensa kanssa sekoitti somen: "Olet siistein äiti"

Lue myös: Laulaja Pinkin sokkipaljastus - raskaus 17-vuotiaana sai hänet inhoamaan vartaloaan

Kilpailut

Uusimmat