Kuva: AOP

David Bowien avioliiton aikainen suhde paljastui - silloisella vaimolla yllättävä suhtautumistapa

17.03.2020 18:15 - Iiro Myllymäki

Suhteella oli miehen vaimon Angie Bowien siunaus.

Rocklegenda David Bowien avioliiton ulkopuolinen suhde on paljastunut. Bowien kanssa vuosina 1970-1980 naimisissa ollut Angela ”Angie” Bowie on kertonut brittimedialle, että vuoden ajan Bowiella oli suhde yhdysvaltalaisen Laurita Watsonin kanssa. Tällä suhteella oli kuitenkin Angien siunaus.

Itse asiassa Angie Bowie ja Laurita Watson ystävystyivät keskenään samalla, kun Watsonin ja David Bowien suhde oli käynnissä.

- Meidän ystävyytemme oli outo ja ihana. Se onnistui, vaikka sen ei olisi olettanut voivan kukoistaa sillä tavalla, Angie Bowie kertoo Mirrorin mukaan.

David ja Angie Bowie saivat vuonna 1971 yhteisen lapsen. (kuva: AOP)

Nainen kertoo, että hänen aviomiehensä avioliiton ulkopuolinen suhde ei koskaan saanut häntä tuntemaan oloaan hyljeksityksi.

- Mielestäni oli ihanaa, että Lauritan suhde Davidiin sai Davidin tuntemaan olonsa hyväksi, Angie Bowie kertoo.

Laurita Watson ja David Bowie tapasivat, kun Yhdysvalloista Lontooseen muuttanut Watson pyöritti ravintolaa ja Bowie tuli ravintolaan syömään. Myös Laurita Watson on nyt kertonut medialle suhteesta.

- Meillä kolmella oli upea suhde. Se oli kaunis ystävyys. Se oli hyvin hengellistä. Angie ja minä ystävystyimme heti, ja meistä tuli paremmat ystävät kuin minusta ja Davidista, Watson kertoo.

Laurita Watson kertoo, että vuoden mittaisen suhteen aikana hän vietti paljon aikaa Davidin kanssa ja säännöllisesti jopa yöpyi Davidin ja Angien asunnossa.

Angie Bowie on kirjoittanut kolmikon välisestä suhteesta kirjan, ja Mirrorin mukaan hän toivoo, että kirjasta tehtäisiin myös elokuva.

David Bowie menehtyi maksasyövän seurauksena 10. tammikuuta vuonna 2016. Mies oli kuollessaan 69-vuotias.

Lue myös: Daniel Radcliffe unelmoi elämäkertaroolista, vaikka lopputulos pelottaa: "En halua pilata elokuvaa"

Lue myös: David Bowie vilautti penistään Debbie Harrylle palkkiona kokaiinista - "Se oli seksikästä"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat