Kuva: AOP

Tom Hanksin koronapäivityksessä yksi asia kiinnitti fanien huomion: "Melkoista ironiaa"

18.03.2020 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hanksin mukaan eristyksessä hän on oppinut myös uusia asioita.

Kerroimme viime viikolla kuinka legendaarinen näyttelijä Tom Hanks, 63, kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa koronavirustartunnan. Positiivisen testituloksen jälkeen Hanks ja hänen vaimonsa eristettiin sairaalaan. 

Jo useampi päivä erityksessä on kulunut. Mutta miten se kaksikon elämässä näkyy? Hanksin mukaan ainakin siinä, että vaimo johtaa kaksikon välisiä pelitilastoja. 

"Hyviä uutisia. Viikko on kulunut positiivisesta tuloksesta. Itse asetetussa karanteenissa oireet ovat melko samat. Ei kuumetta, mutta olo on muuten blah. Astioiden tiskaaminen ja pyykkien viikkaaminen johtaa päiväuniin sohvalla. 

Sitten ne huonot uutiset. Vaimoni Rita on voittanut kuusi kertaa minut ginirommi-korttipelissä ja johtaa nyt 201 pisteellä. Minä olen kuitenkin oppinut levittämään Vegemiteä (australialainen oluen hiivajätteestä valmistettu levite) ohuemman kerroksen. Matkustin tänne kirjoituskoneen kanssa, jota todella rakastan. Olemme kaikki tässä yhdessä," Hanks kirjoittaa.

Huumorilla höystetty päivitys on ollut fanien mieleen, sillä se on todistanut, että Hanks on edelleen yhtä hauska ja hurmaava. Eniten huomiota on kuitenkin saanut kirjoituskone. 

"Ei, miten voi olla mahdollista, että kirjoituskoneesi on merkiltään corona?"

"Melkoista ironiaa."

"Corona-kirjoituskone, miten on mahdollista."

Julkaisun sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Tom Hanks jakoi viattomalta vaikuttavan paahtoleipäkuvan - sitten kommenttikenttä räjähti

Kilpailut

Uusimmat