Kuva: Emmi Moilanen

Sanni puki sanoiksi monien ajatukset tästä hetkestä: "Elämme liian hektisessä maailmassa"

25.03.2020 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sannin päivitys on kerännyt suuren määrän samaistuttavia kommentteja.

Viime viikot ovat olleet monin tavoin erikoisia. Koronavirus on muuttanut monen suunnitelmia ja samalla laittanut meidät opettelemaan uusia toimintatapoja. Kotikoulu ja etätyö ovat nimittäin tällä hetkellä tuttuja monelle suomalaiselle.

Elämämme aika on hämmentävää ja jopa pelottavaa. Kukaan ei osaa varmaksi sanoa, mitä on tulossa. Siksi päässä risteileekin varmasti jokaisella monenlaisia ajatuksia. 

Sanni, 26, puki omassa Instagram-päivityksessään sanoiksi varmasti monen tämän hetkiset ajatukset. 

"Kertokaa miten olette saaneet ajan kulumaan viimeaikoina? Haluan lukea teidän kuulumisia. En osaa vielä ihan täysin sanallistaa mitä minulle kuuluu mutta tässä tämä menee. Hyviä ja huonoja hetkiä ja sitten niiden välissä sellasia tyhjiä oloja, kun ei oikein tiedä ja jää vaan tuijottamaan ikkunasta ulos. Veikkaan että olen nyt just vähän sellasesa. Onneks on voinut tehä musaa, se on terapeuttista haastavina aikoina," Sanni kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Samalla hän jatkaa tajuten yhden erittäin tärkeän pointin nykyajasta. 

"Pakko sanoa, että tämä pysähtyneisyyden aiheuttama epämukavuus tuo kyllä aika näkyväksi sen, miten hektisessä maailmassa me eletään. Liian hektisessä. Kaikessa kauheudessaan tämä tilanne mahdollistaa sen, että nyt on lupa tuntee ne epämukavatkin tunteet ja päästä kiinni siihen, missä oikeesti menee. Minulla on sellanen olo, että tämä maailma tulee olemaan niin täynnä riemua, valoa ja levänneitä tyyppejä kun tämä pelonaihe lopulta on voitettu. (=totellaan nyt eka niit suosituksii ja kieltoja.) Pidetään itestämme huolta eikä jäädä/jätetä toisiamme yksin matkalla sitä kohti. Käytetään näitä puhelimia kerrankin oikeasti yhteisölliseen tarkotukseen," hän päättää. 

Sanni kirjoitus on kirvoittanut monenlaisia kommentteja hänen seuraajiltaan. 

"Niin totta. Olen miettinyt juuri samoja asioita."

"Todella hyvin sanottu. Valoa ja rakkautta tulee varmasti olemaan tämän jälkeen enemmän."

"Hyvin sanottu. Tullaan kaikki vahvempina takaisin."

Julkaisun sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta. Jos kuva ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Laulajakaunotar Sanni riemastui ilouutisesta: "Merkitsee mulle niin paljon"

Lue myös: Sanni sai iloisia uutisia lomamatkallaan - "Tilasin sen kunniaksi pääni kokoisen kahvin!"

Kilpailut

Uusimmat