Kuva: AOP

Gordon Ramsay sai työntekijänsä kyyneliin toimillaan koronakriisissä - "Se oli niin brutaalia"

26.03.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Huippukokki ja -ravintoloitsija on irtisanonut noin 500 työntekijäänsä.

Ravintola-ala on joutunut ahdinkoon koronaviruksen leviämisen myötä, ja myös julkkiskokki ja -ravintoloitsija Gordon Ramsay, 53, on joutunut tekemään kipeitä päätöksiä. Brittimediat uutisoivat, että Ramsay on nyt irtisanonut noin 500 työntekijää ravintoloistaan. Näille työntekijöille on toistaiseksi epävarmaa, jatkuvatko työt sen jälkeen, kun koronakriisissä pahin on ohi. Gordon Ramsay on ilmoittanut sulkevansa 12 ravintolaansa väliaikaisesti.

Muun muassa Daily Mail kirjoittaa, että Ramsay kertoi irtisanomisista tapaamisessa, jonka sisältö yllätti työntekijät täysin. Yksi miehen leivissä ollut kokki, Anca Torpuc, on kertonut Daily Mailille tuntemuksistaan.

- Kaikki meistä työskenteli niin kovaa Gordon Ramsaylle, ja hän vain hankkiutuu meistä eroon, kun tarvitsisimme häntä eniten. Monet henkilökunnan jäsenet murtuivat kyyneliin siitä, miten hän kohteli meitä. Se tapahtui täysin varoittamatta. Meidät koottiin tapaamiseen, ja meille kerrottiin, että työsopimuksemme päätetään. Se oli niin brutaalia, Torpuc kertoo.

Toinen irtisanottu työntekijä on kommentoinut aihetta nimettömänä.

- On syvältä, että meidät on heitetty menemään. Me kaikki toivomme, että tämä menee ohi ja voimme palata töihin, mutta on monia, jotka eivät enää koskaan työskentele Ramsaylle. Hänen toimintansa on kuvottavaa, kertoo irtisanottu työntekijä Daily Mailille.

Irtisanomisista kertominen tapahtui vain päivä sen jälkeen, kun Gordon Ramsay oli ilmoittanut Lontoon ravintoloidensa sulkemisesta Instagramissa ja samalla osoittanut kauniita sanoja työntekijöilleen.

”Emme tiedä, milloin voimme avata ravintolat uudelleen, mutta sen tiedämme, että tukemalla toisiamme tänä hankalana aikana pääsemme tästä läpi vahvempina kuin koskaan. Paljon rakkautta ja kiitoksia upealle henkilökunnallemme heidän intohimostaan ja tuestaan. Toivon todella, että palaamme yhteen hyvin pian”, Ramsay kirjoitti.

Miehen päivityksen voit lukea alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Some kuohuu Gordon Ramsayn takia - ihmiset haluavat nähdä kokin Pieni merenneito -elokuvassa

Lue myös: Twitter kuhisee Gordon Ramsayn käytöksestä - syynä vuosien takainen haastattelu kaunottaren kanssa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat