Kuva: AOP

Eminem avautuu koskettavasti isyydestä - antaa myös päivityksen Hailie-tyttären parisuhteesta

30.03.2020 22:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rap-suuruus on kasvattanut kolme tytärtä, joista vain yksi on hänen biologinen lapsensa.

Rap-tähti Eminem, 47, on avautunut isyydestä tuoreessa haastattelussa. Mies oli vieraana Mike Tysonin pitämässä Hotboxin’-podcastissa. Eminemillä on yksi biologinen lapsi, Hailie, ex-vaimonsa Kimberly Scottin kanssa.

- Hailie on 23-vuotias. Hänellä ei ole lapsia. Hänellä on poikaystävä, ja hänellä menee hyvin. Olen hänestä ylpeä. Hän on valmistunut collegesta, Eminem kertoo haastattelussa.

Hailie on parisuhteessa Evan McClintockin kanssa. Parin uskotaan alkaneen seurustella vuonna 2016.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

On vähemmän tunnettu fakta, että Eminemillä on muitakin lapsia kuin Hailie. Hän adoptoi Kimberly Scottin kanssa vuonna 2002 Alaina-nimisen lapsen. Kyseessä on Eminemin veljentytär.

- Minulla on veljentytär, jonka olen auttanut kasvattamaan, ja hän on aivan kuin tytär minulle. Hän on 26-vuotias, Eminem kertoo.

Tämän lisäksi Eminem on kasvattanut 17-vuotiaan Whitneyn, joka on hänen ex-vaimonsa tytär. Ei ole tiedossa, onko Eminem virallisesti adoptoinut Whitneyn.

Alla olevasta kuvasta näet Whitneyn ja Alainan. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

- Kun mietin saavutuksiani, olen luultavasti ylpein siitä, että olen onnistunut lasteni kasvattamisessa, Eminem sanoo Mike Tysonin podcastissa.

Eminem avautuu haastattelussa myös siitä, miten hänelle on ollut tärkeää pitää lapsensa jalat maassa tilanteessa, jossa heidän isänsä on maailmankuulu räppäri. Hän myös kumoaa myytin siitä, että raha toisi automaattisesti onnea.

- Se ei todellakaan ole totta. Täytyy olla sisimmältään kunnossa, muuten millään mammonalla ei ole mitään väliä, Eminem sanoo painokkaasti.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Eminem yllätti kaikki ja nousi lavalle Oscar-gaalassa - esitti kohukappaleen 17 vuoden takaa

Lue myös: Eminem puolustaa kritisoitua albumiaan: "Kuunnelkaa seuraavalla kerralla tarkemmin"

Lähteet: Metro.co.uk, The Things

Kilpailut

Uusimmat