Kuva: AOP

Ellen DeGeneres julkaisi tanssiaiskuvan nuoruudestaan - fanien huomio "Ted Bundy" -seuralaisessa

01.04.2020 09:15 - Milena Raappana

Talk show -juontajan hauskassa tanssiaiskuvassa fanien huomion on varastanut viehättävä seuralainen.

Tv-juontaja ja viihteen monitaituri Ellen DeGeneres, 62, julkaisi Instagram-tilillään nuoruuskuvan, joka on saanut hänen seuraajansa huvittumaan, mutta myös kiinnittämään etenkin huomiota tähden seuralaiseen. 

Kuvassa Ellenin, joka on pukeutunut pitkään ruutumekkoon, käsipuolessa on tummapiirteinen nuori mies. Kaksikko on suuntaamassa tanssiaisiin.

Talk show -juontaja on julkaissut kuvan lohdutukseksi kaikille, joiden tanssiaiset peruuntuivat koronaviruksen takia ja on kuvatekstissä pyytänyt laittamaan kuvia upeista asuistaan juhlavan tilaisuuden peruuntumisesta huolimatta. 

"Tämä oli minun, joten rima on matalalla", Ellen kirjoitti omasta asustaan ja pyysi ihmisiä käyttämään kuvissaan aihetunnistetta #ellenprom eli suomennettuna #ellentanssiaiset. 

Vaikka Ellenin kuva itsestään tanssiaisasussa on saanut hänen seuraajansa nauramaan, monen huomio on kiinnittynyt hänen tanssiparinsa viehättävään ulkonäköön. 

"Unohda mekko, kuka olisi arvannutkaan, että menit Ted Bundyn kanssa", kirjoitti eräs seuraaja ja kuvaili miehen näyttävän kuuluisalta sarjamurhaajalta, joka oli tunnettu hirvittävien tekojensa lisäksi hurmaavasta ulkonäöstään. 

"Ellen hän oli KUUMA", kommentoi toinen. 

"Seuralaisesi oli komea", kirjoitti kolmas.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kilpailut

Uusimmat