Kuva: AOP

Koronatilanne rikkoi Kim Kardashianin perheen perinteen: "Olemme tottuneet viettämään aikaa yhdessä"

03.04.2020 14:15 - Emmi Moilanen

Kardashian paljastaa tuoreessa haastattelussa myös, että haaveet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kaikonneet.

Mediapersoona ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 39, on viettänyt koronavirustilanteen takia tiivisti aikaa perheensä kanssa kotona. Kardashianilla on yhdessä aviomiehensä, rap-artisti Kanye Westin, 42, kanssa neljä lasta; 6-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chigago ja viime vuoden toukokuussa syntynyt kuopus, Psalm.

Kardashian paljasti The Viewin haastattelussa, että mahdolliset haaveet perheenlisäyksestä ovat vallitsevan tilanteet myötä kaikonneet. Asiasta kirjoittaa myös E!News-sivusto.

- Kotona oleminen neljän lapsen kanssa, jos koskaan olen miettinyt, että haluaisin vielä yhden… Se ajatus on heitetty menemään, Kardashian kertoo.

Kuten monet muut vanhemmat, myös Kardashian kamppailee tällä hetkellä sen kanssa, kuinka saada lapset viihtymään kotioloissa. Nainen on valvonut myös lastensa opiskelua kotona, sillä koulut ovat kiinni.

- Löysin kunnioituksen opettajia kohtaan, he ansaitsevat niin paljon, Kardashian painottaa.

Koronavirustilanne rikkoo perheen perinteitä

"Kardashianeiden klaani” on tunnettu läheisistä väleistään sekä suurista perhepäivällisistään, joita he järjestävät säännöllisesti. Leviävä koronavirus on kuitenkin tuonut haasteensa myös tähän perinteeseen.

Kardashian paljastaa tuoreessa haastattelussa myös sen, että ateriointi suoritetaan nyt etänä videovälityksellä.

- Kokkaamme kaikki itse, pidämme päivällisen ja keskustelemme. Olemme niin läheisiä ja olemme tottuneet viettämään aikaa yhdessä, Kardashian kertoo.

- Äitini tuli yksi päivä käymään pitkästä aikaa kylässä, istuimme kahden metrin päässä toisistamme ja söimme yhdessä, nainen päivittelee.

Lue myös: 'Tipuitko Villi Vonkan suklaajokeen?' - Kim Kardashianin asu keräsi somessa herkullisia vertauksia

Lue myös: Kim Kardashianin perhe koki ikävän tapaturman: "Hän sai viillon koko kasvoihinsa"

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi suloisen videon 2-vuotiaasta tyttärestään - voiko tätä lauluääntä vastustaa?

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat