Kuva: AOP

Kylie Jenner paljasti, kuinka monta lasta haluaa tulevaisuudessa - enemmän kuin Kim Kardashianilla

06.04.2020 09:15 - Milena Raappana

Kylie Jenner haluaa tulevaisuudessa suurperheen, mutta ei ole vielä valmis yrittämään toista lasta.

Julkisuuden henkilöt ovat innostuneet pitämään eristäytyneenä erilaisia livesessioita sosiaalisessa mediassa. Niin myös meikkimoguli Kylie Jenner, 22, joka osallistui Cosmopolitanin mukaan hyvän ystävänsä Stassie Karanikolaoun liveen. 

Kaksikko keskusteli kaikista elämään liittyvistä asioista, kuten Buzzfeed Newsin uutisoimasta kysymyksestä, kävelisivätkö tähdet mieluummin alusvaatteisillaan ruokakaupassa vai kauppakeskuksessa lanteille sidottavan strap-on-dildo kanssa. Kylie valitsi ensimmäisen vaihtoehdon ja perusteli sanomalla, että periaatteessa tekee sitä jo nyt. 

Ystävykset päätyivät myös keskustelemaan jälkikasvusta ja Kylie paljastikin haluavansa tulevaisuudessa seitsemän lasta, mutta ei vielä. Kardashian-Jenner-klaanin sisaruskatraan nuorimmainen selkeästi haluaakin suurperheen, kuten Kim Kardashianilla, jolla on Kanye Westin, kanssa neljä lasta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Raskaus ei ole leikin asia. Se on vakava asia ja se on rankkaa. En ole vielä valmis siihen, Kylie selitti Cosmopolitanin mukaan.

Liven aikana Kylie kertoi, että hänellä ja Stormilla, 2, menee hyvin eristyksissä. Kylie on kuulemma ostanut tyttärelleen kaikki mahdolliset ulkolelut, kuten pomppulinnan. 

- Hän elää parasta elämäänsä. Yritän saada hänet viihtymään... hänellä ei ole hajuakaan, mitä tapahtuu, Kylie selitti. 

Lue myös: Kylie Jennerin 2-vuotias sulattaa somessa sydämiä koripallotaidoillaan: ”En kestä tätä!"

Lue myös: Kylie Jenner ei halua tällä hetkellä toista lasta - "Ystäväni painostavat minua jatkuvasti"

Lähde: Cosmopolitan, Buzzfeed News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat