Kuva: AOP

Nikki Sixx puhuu karanteenielämästä: "Älkää olko itsekkäitä"

15.04.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mötley Crüen pitäisi palata lavoille ensi kesänä.

Mötley Crüe -yhtyeen johtohahmo Nikki Sixx, 61, puhuu karanteenielämästä sosiaalisessa mediassa.

Sixx julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä vaimonsa Courtney Sixxin, 34, sekä lastensa kanssa. Perhe viettää karanteenia yhdessä.

"Joskus tämä tuntuu siltä, että eläisi saman päivän yhä uudelleen ja uudelleen ja joskus siltä, että on oudolla lomalla. Joskus näen perheessäni turhautumista ja joskus kuulen nauruja ja piloja. Olen kuitenkin kiitollinen kaikille niille sankareille, jotka taistelevat tällä hetkellä etulinjassa pelastaakseen ihmisten henkiä", Sixx muun muassa kirjoittaa ja jatkaa:

"Olen kiitollinen siitä, että olen selvänä ja toivon, että pääsemme tämän yli nopeasti. Kuitenkin olemme kaikki samassa jamassa, joten olkaa kilttejä. Tehkää oikeita asioita alkääkä olko itsekkäitä. Muistakaa suojella rakkaitanne ja muita. Kuten Tommy Lee tekstasi minulle eilen: "Hauskaa todella outoa pääsiäistä, veli!"

Sixx myös sanoo, että nyt on aika selviytyä eikä murehtia konserteista tai urheilutapahtumista. Mötley Crüen on tarkoitus palata lavoille ensi kesänä, mutta vielä ei tiedä, kuinka stadionkiertueen käy.

Sixxin julkaisun näet alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Nyt se varmistui: Mötley Crüe tien päälle kasarisuuruuksien kanssa

Lue myös: Mötley Crüe -laulajan tyttöystävä: "Vince treenaa kuin hullu!"

Lue myös: Mötley Crüe -johtohahmo: "Elokuvamme tavoitti uuden yleisön"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat