Kuva: AOP

Somettaja pilkkasi Kylie Jennerin kehoa lapsen saamisen jälkeen - tähti puuttui peliin

17.04.2020 20:15 - Milena Raappana

Kylie Jenner ei jäänyt sanattomaksi tilanteessa, jossa somettaja sanoi hänen kehonsa olleen ennen lapsensaantia parempi.

Kun eräs somekäyttäjä päätti kritisoida meikkimoguli Kylie Jennerin, 22, ulkonäköä sanomalla hänen kehonsa oli parempi ennen lapsen saantia, tähti ei jäänyt hiljaiseksi. 

Instagram-tili @kyliensapchat julkaisi kuvan Kyliesta ennen hänen raskauttaan. Yksi somettaja kirjoitti päivityksen kommentteihin "vau hän on niin laiha tässä", johon toinen vastasi "hän oli parempi". 

Kommentit osuivat tähden silmiin ja hän päätti näpäyttää kommentoijaa kertomalla itsestäänselvän faktan, joka vaikuttaa naisen kehoon väistämättä:

"Synnytin vauvan", Kylie kirjoitti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi Kylien jakaneen ajatuksiaan synnytyksen jälkeisestä kehostaan Jordyn Woodsille vielä, kun kaksikko oli väleissä. 

- Rintani ovat ehdottomasti kolme kertaa isommat, mikä häiritsee minua. Minulla on raskausarpia rinnoissani. Minusta tuntuu, että mahani ei ole samanlainen, lantioni ei ole samanlainen, peppuni on isompi, reiteni ovat isommat. Se on muuttunut, ja rehellisesti, olen tajunnut, että minun täytyy muuttaa tyyliäni hieman, koska mikään vaatekaappissani ei enää istu minulle, Kylie kuvaili kehoaan YouTube-videollaan, joka julkaistiin vuonna 2018.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kylie Jenner ikävöi sosiaalista elämäänsä, julkaisi tärkeän viestin: 'Toivon jokaisen ottavan vakavasti'

Lue myös: Kylie Jenner, 22, on maailman nuorin itse omaisuutensa luonut miljardööri - toista vuotta peräkkäin

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat