Kuva: AOP

Batgirl-rooli teki Alicia Silverstonesta Fatgirlin mediassa - "Tiesin heidän olevan väärässä"

20.04.2020 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijän painosta tehtiin irvailevia kommentteja sen jälkeen, kun hänet oli nähty Batman & Robin -elokuvassa.

Clueless-elokuvasta julkisuuteen noussut näyttelijä Alicia Silverstone, 43, on muistellut The Guardianin haastattelussa toista 1990-luvun suurta rooliaan. Nainen nähtiin vuoden 1997 Batman & Robin -elokuvassa Batgirlin roolissa, ja kyseinen rooli toi hänelle epämieluisaa huomiota osakseen.

Silverstone kertoo, että roolin myötä hänen painoonsa kohdistui epäasiallista kommentointia. Tabloidi-lehdissä häneen saatettiin viitata sanalla Fatgirl.

(kuva: AOP)

- Minun kropastani tehtiin pilkkaa, kun olin nuorempi. Se satutti, mutta tiesin heidän olevan väärässä. En hämmentynyt asiasta. Tiesin, ettei ole oikein pilkata jonkun kehon muotoa, Silverstone sanoo.

(kuva: AOP)

The Guardianin haastattelussa mainitaan ääriesimerkkinä, että eräs haastattelija jopa kysyi Silverstonelta tämän rintaliivien kuppikokoa.

Alicia Silverstone on tehnyt pitkän uran niin elokuvien, tv:n kuin teatterinkin parissa. Nainen tunnetaan myös vegaanisuuden puolestapuhujana, ja vuonna 2004 PETA valitsi hänet maailman seksikkäimmäksi naiskasvissyöjäksi.

Lue myös: Maailman seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi valittu näyttelijä kuvattiin alasti - katso kaunis otos

Lue myös: Muistatko vielä Alicia Silverstonen? Katso miltä 42-vuotias Clueless-tähti näyttää nykyisin

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat