Kuva: Lauri Kujanpää

Pete Parkkonen paljastaa, mihin on käyttänyt luppoaikaa: "Toivon, että tuo harrastus jää"

22.04.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Parkkonen esiintyy torstaina Iskelmän Facebook-sivulla.

Vuoden alussa 30 vuotta täyttänyt Pete Parkkonen esiintyy Iskelmän Facebook-sivulla torstaina. Parkkonen on muiden tavoin viettänyt nyt aikaa lähinnä kotonaan ja kertoo Iskelmän juontajalle Satu Kotoselle, että on pyrkinyt tekemään kaikkea sitä, mitä pystyy.

- Tässä pitää mennä päivä kerrallaan ja tehdä sen mitä pystyy niin hyvinvoinnin kuin musiikinkin eteen. Esimerkiksi pyöräilystä ja muutenkin ulkoilusta on tullut todella tärkeää.

Keikkoja mies kertoo kaipaavansa todella paljon.

- Olemma bändiryhmässä keskustelleet paljon siitä, miten sinne keikkakuplaan kaipaa todella paljon. Lähettelemme toisillemme vanhoja keikkakuvia ja sitä huomaa, että sielu on todella nälkäinen. Kun paikat aukeavat, niin olemme jo lähtötelineissä, Parkkonen nauraa.

Parkkonen uskoo, että karanteenista jää ihmisille uusia tapoja.

- Varmasti monet oppivat tällaisesta ajasta todella paljon. Nyt on esimerkiksi aikaa tehdä kaikkea sellaista, mitä ei ole ennen ehtinyt: Esimerkiksi pitää itsestään parempaa huolta, Parkkonen pohtii ja paljastaa, että on opiskellut itse espanjaa luppoaikana:

- Meikäläinen on esimerkiksi opiskellut joka päivä espanjaa ja kun arki palautuu normaaliksi, niin luulen, että tuo harrastus jää.

Pete Parkkonen

Iskelmän Facebookissa

Torstaina kello 18.00

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Yksi hetki kirkasti Pete Parkkosen tulevaisuuden tavoitteen: 'Tuon minäkin haluan tehdä'

Lue myös: Pete Parkkonen järkytti faninsa hiuksiin liittyvällä aprillipilalla: "Voi kettu, meni täydestä!"

Kilpailut

Uusimmat