Kuva: Emmi Moilanen

Antti Holma julkaisi kuvan paljaasta pepustaan - vitsailee samalla puhuttaneista koronatuista

22.04.2020 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on saanut aikaan monenlaisia reaktioita.

Antti Holma, 37, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänet nähdään peppu paljaana. Yllään silittävällä Holmalla on otoksessa pelkästään musta paita sekä yksi nilkkasukka.

Näky itsessään on jo huomiota herättävä, mutta kuvan yhteydessä Holma myös vitsailee ronskisti avustuksille, jotka ovat puhuttaneet Suomessa jo muutaman päivän ajan.

Business Finland on siis jakanut korona-avustuksia ja ne, etenkin 100 000 euron avustukset ovat saaneet sosiaalisessa mediassa aikaan suurta raivoa. 

"Olen kiitollinen 100 000 €:n yritystuesta, jonka sain Pyllyensser Oy -konsulttiyritykselleni, joka auttaa peppu- ja pyllypainotteisia instagramvaikuttajia näinä vaikeina aikoina. Moni unohtaa että meilläkin on hankalaa, emme saa ilmaisia hotelleja tai joogatrikoita enää entiseen malliin. Tämäkään peppukuva ei ole kaupallinen yhteistyö vaikka kuinka myin mainospaikkaa pakaraan. Lisäksi poltin sekä paidan että muita asioita kun lavastin tätä kuvaa. Voit tukea paikallisia pyllyvaikuttajia lähettämällä rahaa yritykselleni. Jaan varat sitten eteenpäin. Pysykää turvassa!" Holma vitsailee kuvan yhteydessä. 

Holman seuraajat ovat julkaisusta innostuneet ja monenlaisia kommentteja onkin tullut kuvan yhteyteen. 

"Olet ihan paras."

"Kiitos viikon parhaista nauruista."

"Sinä Antti olet ihana."

Kuvan sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Antti Holman rauhoittelevaa koronavirusvideota kiitellään somessa: "Suomen kansa tarvitsi tätä"

Kilpailut

Uusimmat