Kuva: Shutterstock

Suomalaiset kertovat, kuinka viihdyttävät lapsia karanteenissa - vanha suosikki toimii edelleenkin

02.05.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kolme äitiä kertoo, mitä kaikkea lapset ovat tehneet.

Suomalaiset ovat muiden tavoin joutuneet elämään tänä keväänä erikoisolosuhteissa koronapandemian takia. Monet ovat myös lukittautuneet koteihinsa tekemään etätöitä sekä antamaan lapsillensa etäopetusta. Myös päiväkodit ovat olleet suljettuna, joten lapsille on pitänyt keksiä aktiviteettia koko päiväksi.

Nyt muutamat äidit ovat kertoneet, kuinka ovat viihdyttäneet lapsia karanteenissa.

"Me olemme rakentaneet majoja, leikkineet aarteenmetsästystä sekä hommasimme lapsille myös trampoliinin, joka on ollut kovassa käytössä", kertoo kahden lapsen äiti Elina.

Kaksi muuta vastaajaa ovat luottaneet ikisuosikkiin. Nimittäin 90-luvulta asti lapsia viihdyttänyt Fröbelin Palikat on toiminut edelleenkin.

"Meillä lapset ovat rakastuneet Fröbelin Palikoihin ja he ovat tanssineet bändin musiikin tahdissa tuntikausia!" sanoo Anna.

"Meillä on kolme lasta, jotka ovat 6-,7-, ja 10-vuotiaita. He ovat onneksi leikkineet paljon yhdessä, mutta olemme myös katsoneet elokuvia, käyneet metsäretkillä, piirtäneet pihalaattoihin liiduilla sekä rakentaneet puutarhaa. Nuoremmat myös rakastavat Fröbelin Palikoita!" vastaa Jasmin.

Voit katsoa muutaman Fröbelin Palikoiden ikimuistoisen lauluesityksen alta. Lisää videoita löydät yhtyeen YouTube-sivulta.

Jos videot eivät näy, katso ne täältä.

Lue myös: Lasten liikuttava teko eristäytyneelle vanhukselle - toivat piristyksen kotiovelle

Lue myös: Gordon Ramsay avautuu karanteeniarjesta: 'On painajaismaista kokata sudennälkäisille lapsilleni!'

Kilpailut

Uusimmat