Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Hollywood-komedia, joka ymmärrettiin trailerin perusteella täysin väärin

05.05.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Amy Schumerin tähdittämä I Feel Pretty tyrmättiin trailerin perusteella.

I Feel Pretty on Amy Schumerin, 38, tähdittämä komedia vuodelta 2018. Elokuvassa Renee-niminen nainen kärsii huonosta itsetunnosta, mutta kaikki muuttuu, kun hän saa spinning-tunnilla kunnon tällin päähänsä ja alkaa nähdä itsensä kauniina. Itsetunnon kohotessa koko elämä muuttuu, vaikka todellisuudessa naisen ulkonäkö pysyy koko ajan samana.

Elokuva nousi puheenaiheeksi, kun siitä julkaistiin ensimmäinen traileri. Monet kritisoivat tuolloin elokuvan juonta ja uskoivat, että elokuvan perimmäinen väite on, että naisen pitää saada aivovamma tunteakseen itsensä kauniiksi.

”Luin juuri elokuvan juonen ja oksensin suuhuni. Jotta ihminen alkaa pitää itseään kauniina ja saa itsevarmuutta, hänen täytyy kärsiä päävamma? Todellako?” kuului yksi somekommentti, ja tämänkaltaisia kannanottoja tuli erittäin paljon.

Kuitenkin kun nyt lukee kyseisen trailerin suosituimpia kommentteja, monet ovat suorastaan ylistäneet elokuvaa ja kumonneet sitä kohtaan esitetyn kritiikin.

”Katsottuani tämän elokuvan katsoin itseäni peilistä ja ajattelin, että olen kaunis. Minun itsetuntoni on nyt niin paljon parempi kuin ennen. Suosittelen katsomaan!” kommentoi eräs.

Kohua herättäneen trailerin voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Myös leffan päätähti Amy Schumer on ottanut kantaa kritiikkiryöppyyn ja puolustautunut sanomalla, että elokuvan viesti on ymmärretty trailerin perusteella täysin väärin. Hänen mukaansa elokuvan viesti on, että hyvällä itsetunnolla kaikki on mahdollista.

- Trailerin saama kritiikki oli minulle pettymys. Ymmärsin, mistä siinä oli kyse ja tiesin, ettei elokuvassa ole kyse siitä, mistä he luulivat. Kunpa he vain menisivät katsomaan elokuvan, Amy Schumer sanoi tuolloin Vulturen haastattelussa.

I Feel Pretty
21.00

Liv

Lue myös: Amy Schumer vaihtoi lähes vuoden ikäisen lapsensa nimen: "Olimme nimenneet poikamme genitaaliksi"

Lue myös: Komedienne julkaisi hulvattoman kuvan hetkestä, jolloin sai tietää olevansa raskaana

Lähde: Vulture

Kilpailut

Uusimmat