Kuva: AOP

Tiger Kingistä tekeillä näytelty sarja - päärooliin yllätysnimi

05.05.2020 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pitkästä elokuvaurasta tunnettu Nicolas Cage nähdään sarjassa Joe Exoticin roolissa.

Maaliskuussa Netflixissä julkaistu Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarja on noussut valtavaksi hitiksi. Se nousi ilmestyessään yhdeksi Netflixin suosituimmista sarjoista ikinä. Sarjan maailmaan palataan pian myös näytellyn tv-sarjan muodossa, paljastaa Variety-julkaisu.

Tiger King on noussut yhdeksi Netflixin kaikkien aikojen suurimmaksi hitiksi. (kuva: AOP)

Eläintarhanomistaja Joe Exoticin rooliin nousee sarjassa yllättävä nimi, nimittäin elokuvatähti Nicolas Cage, 56. Mies ei ole aiemmin tehnyt tv-rooleja. Hänen pitkä elokuvauransa pitää sisällään muun muassa pääosat elokuvissa Face/Off - kahdet kasvot, Snake Eyes ja National Treasure. Cage on voittanut parhaan miespääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Leaving Las Vegas.

Variety kertoo sarjan olevan kahdeksanosainen ja perustuvan Texas Monthly -lehden artikkeliin Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild. Sarjassa tutkitaan, miten Joe Exotic loi persoonansa ja jäi lopulta sen vangiksi.

Sarjan luoja, käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja on Varietyn tietojen mukaan Dan Lagana, joka on aiemmin tullut tunnetuksi American Vandal -sarjan tekijänä.

Lue myös: Tiger King on yksi suosituimmista Netflix-sarjoista koskaan - hurjat katsojaluvut julki

Lue myös: Sia ja The Offspring tekivät kappaleet Tiger Kingistä - totuus Joe Exoticin musiikista hämmentää

Lue myös: Tunnistaisitko Nicolas Cagea uusista kuvista? Tähden ulkonäkö hämmensi punaisella matolla

Lähde: Variety

Suosittelemme

Uusimmat