Kuva: AOP

Lady Gaga halusi "seksualisoida" vastanäyttelijänsä ennen tv-kuvauksia: "Hän ratsasti minulla"

05.05.2020 17:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Leslie Jordan kertoi tapahtumista sittemmin poistetulla Instagram-videolla.

American Horror Story -sarjasta tunnettu näyttelijä Leslie Jordan, 65, väittää, että pop-tähti Lady Gaga, 34, halusi "seksualisoida" hänet ennen sarjassa nähtyä yhteistä kohtausta. Jordanin mukaan Gaga vei heidät metsään ennen kuvausten alkua ja alkoi ratsastaa hänellä.

Entertainment Weekly -julkaisun mukaan Jordan kertoi asiasta sittemmin poistetulla Instagram-videolla. Myös brittilehti Independent uutisoi asiasta.

Gaga näytteli sarjan kuudennella tuotantokaudella noitaa. Yhteisessä kohtauksessa Gagan hahmon oli tarkoitus hyökätä Jordanin esittämän Ashley Gilbertin kimppuun heittäen tätä keijupölyllä. Tämän jälkeen Jordanin hahmo pahoinpideltiin ja puukotettiin.

- Hän vei minut metsään juuri ennen kohtauksen kuvausten alkua. Hän sanoi, että hänellä on tapana seksualisoida kaikki vastanäyttelijät, Jordan kertoi.

Leslie Jordan. (kuva: AOP)

Sitten tapahtui jotain odottamatonta.

- Ajattelin, että mihinkähän tämä johtaa. Sen jälkeen hän potkaisi minua, käänsi minut ympäri, tuli päälleni ja alkoi ratsastaa minulla. En tiennyt, mitä minun pitäisi tehdä! Makasin vain siinä ja mietin, kuinka joudun tällaisiin tilanteisiin.

Lady Gaga ei ole toistaiseksi kommentoinut väitteitä.

Lue myös: Lady Gagan levynkansi aiheutti hämmennystä - "En tiedä, pitäisikö pelästyä vai kiihottua?"

Lue myös: Lady Gaga täytti vuosia - muistatko nuoruusvuosien tyylin, jolloin tuleva supertähti floppasi?

Lähde: Entertainment Weekly, Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat