Kuva: AOP

Love Island UK sai ennätysmäärän hakijoita - sitten ohjelma joutui tuottamaan karvaan pettymyksen

06.05.2020 13:15 - Milena Raappana

Brittien Love Island -ohjelma on jouduttu perumaan tältä vuodelta erityisjärjestelyiden suunnittelusta huolimatta.

Supersuosittu Iso-Britannian Love Island -tosi-tv-ohjelma sai tänä vuonna ennätysmäärän hakijoita. 

Glamour-julkaisu uutisoi televisiokanava ITV:n johtajien hukkuneen hakemuksiin ja syyksi epäillään koronaviruskriisiä.

- Hakemukset ovat räjähtäneet yhteiskunnan sulkeutumisen jälkeen. Koskaan ennen niin moni ihminen ei ole hakenut tämän kuuden viikon aikajakson aikana. Yli 70 prosenttia hakemuksista on tullut 18-28-vuotiailta ja videot, joita on lähetetty, ovat olleet luovempia kuin koskaan, sillä ihmisillä on enemmän aikaa käytettävissä, sisäpiiriläinen kertoi Glamourin lainaamalle The Sun -julkaisulle.

Ohjelmaan hakeneet ja sen suuret fanit joutuivat kuitenkin kohtaamaan karvaan pettymyksen juurikin koronaviruskriisin takia. Yleensä ohjelman kuvaukset ovat ajoittuneet kesä-heinäkuulle, mutta tuotantotiimi pohti sen siirtämistä elo-syyskuulle. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämäkään suunnittelma ei kuitenkaan toteutunut, sillä The Independent -julkaisun mukaan ohjelman tekijät kertoivat, että "logistisista syistä" ohjelman kuvaaminen on mahdotonta. 

ITV:n televisio-ohjaaja Kevin Lygo kertoi The Sun -julkaisun haastattelussa, että ohjelman kuvaus niin, että turvallisuusmääräykset ja jokaisen osallistujan hyvinvointi toteutuisi, on mahdotonta. 

- Tavallisissa olosuhteissa olisimme todella pian matkustamassa kohteeseemme Mallorcalle laittamaan huvila valmiiksi, mutta selkeästi se ei tule nyt kuulonkaan, Lygo kertoi.

- Olemme todella pahoillamme ohjelman fanien puolesta, mutta turvallisuus on meidän ensisijainen huolemme ja Love Island tulee takaisin vahvempana kuin koskaan vuonna 2021, Lygo jatkoi. 

Lue myös: Sadat tuhannet vaativat sääntelyä brittimedialle – syynä tv-tähden traaginen kuolema

Lue myös: Umpirakastunut Love Island -pari Sofia ja Eetu: Kaukosuhde ei ole ongelma

Lähteet: Glamour, The Independent

Kilpailut

Uusimmat