Kuva: AOP

Miley Cyrusia ja Joe Exoticia yhdistävä ulkonäköpiirre kismittää artistia: 'Ei ollut hätäratkaisu'

07.05.2020 11:45 - Milena Raappana

Tiger King -dokumenttisarjan suosion myötä Miley Cyrusin ulkonäköpiirre yhdistettiin Joe Exoticiin.

Netflixin Tiger King -dokumenttisarjan Joe Exoticin, 57, poikkeuksellisen tyylin ehdoton kulmakivi on mulletti.

Samaisen hiustyylin vuodenvaihteessa leikkasi myös artisti Miley Cyrus, 27, joka on todella tietoinen kuontalonsa yhdennäköisyydestä jättimenestystä niittäneen sarjan päähenkilön kutrien kanssa. 

Cyrus, joka leikkasi takatukan ennen Netflixin kaikkien aikojen suosituimman sarjan ilmiömäisyyttä, kertoi The Wall Street Journal -julkaisun haastattelussa, jota Elle Australia on lainannut, ettei hänen inspiraationlähteensä ollut Joe Exotic. Sen sijaan hän halusi luoda rock-estetiikka uuteen musiikkiinsa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Viimeistelin levytykseni ja olin valmis menemään kaikille festivaaleille, mutta tässä ajassa on vaikeaa tuntea musiikin julkaisun olevan soveliasta. Tein leyvytyksen, joka on hieman rock-vaikutteinen, minkä takia minulla on takatukka, Cyrus kertoi. 

1980-luvulla suosittu hiustyyli on tehnyt paluun, ja Cyrus ratsasti tämän trendin aallonharjalla. Tiger King -sarjan menestys on kuitenkin saanut monet liittämään takatukan dramaattisen dokumenttisarjan päähahmoon, joka istuu tällä hetkellä telkien takana. Tästä Cyrus ei vaikuta olevan hyvillään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Tämä ei ollut mikään sattumanvarainen hätäisesti tehty Tiger King -hiustenleikkuu. Tämä tehtiin uuden musiikin kanssa yksiin, mutta nyt kuljen Calabasasin katuja Joe Exotic -takatukan kanssa, Cyrus tilitti.

Cyruksen takatukka ei saanut vuodenvaihteessa järin positiivista vastaanottoa, vaan hänen kampaajansa Sally Hershberger sai fanien vihat niskaansa sosiaalisessa mediassa. We Can't Stop -hitin tekijän hiuksia kuvattiin muun muassa "painajaiseksi". 

Lue myös: Miley Cyrusin uusi look jakaa mielipiteet vahvasti - hitti vai huti?

Lue myös: Miley Cyrus ajoi Cody-rakkaansa hiukset - faneilta ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat