Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen otti kantaa somen luomiin paineisiin: "Tässä muokkaamaton kuva minusta juuri nyt"

13.05.2020 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Karvinen muistuttaa seuraajiaan siitä, että itseään ei kannata verrata muihin.

Vuoden 2016 Miss Suomi ja tätä nykyä Kiss-radiokanavan keskipäiväjuontajana toimiva Shirly Karvinen, 26, otti omalla Instagram-tilillään kantaa somemaailmaan ja sen luomiin paineisiin.

Karvinen julkaisi itsestään meikittömän kuvan tietokoneen ääreltä. Kuvatekstissä hän toteaa, että saa usein viestejä siitä, miten upealta hänen loma- ja kotikuvansa näyttävät. Karvinen myöntää toki näidenkin asioiden olevan totta, mutta painottaa myös sitä tosi asiaa, että sosiaalisessa mediassa elämästä näytetään se paras puoli.

"Tässä täysin muokkaamaton kuva minusta just nyt, tukka pesemättä varmaan neljättä päivää, ei meikkiä ja väsyneenä käyn meilejä läpi. Mä saan usein viestejä mm. siitä, miten ihanilta mun lomakuvat näyttää, miten siistiltä mun koti näyttää, miten jaksan päivittäin kotona fiiliksissä tehdä ruokaa tai miten hauskaa mulla on töissä. Nää asiat on totta ja asioita joista oon todella kiitollinen, mutta myös tarkoin harkittua sisältöä. Sen takia välillä onkin vähän huijari olo", Karvinen kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Karvinen haluaakin muistuttaa jokaista sosiaalisen median käyttäjää siitä, että kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Siksi itselleen ei kannata luoda turhia paineita muiden elämää vaaleanpunaisten lasien läpi katsellessaan.

"Joskus on hetkiä kun woltti laulaa monta kertaa päivässä, koti on räjähtäneen näkönen, henkilökohtaisessa elämässä vastoinkäymisiä mitkä vetää sohvan pohjalle, kirjanpitäjä laittaa jo kolmatta muikkaria kuiteista ja välillä hetkiä kun tekisi mieli huutaa v*|!{$¥tua kun univaikeudet painaa päälle. Mutta se kaikki jää pois täältä. Halusin vain sanoa, että älkää antako sosiaalisenmedian tuottaa teille huonoa fiilistä itsestänne. Täältä on ihana hakea inspiraatiota omaan elämään, mutta älkää verratko elämäänne jonkun tuntemattoman kanssa. Kaikilla meillä tapahtuu verhojen takana asioita jotka pidetään muulta maailmalta piilossa."

Karvisen julkaisu on saanut runsaasti kommentteja, joissa kiitellään rehellisyydestä. 

"Hyvin kirjoitettu. Asiaa."

"Se on juuri näin."

"Arvostan ihmisissä juuri aitoutta."

Julkaisun sekä kaikki kommentit pääset lukemaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Shirly Karvinen teki paljastuksen tatuointinsa merkityksestä: "Usein kysytään, onko se missitatska"

Lue myös: Shirly Karvinen poisti paljastavat kuvansa somesta: 'Korostin niissä muuta kuin kaunista maisemaa'

Suosittelemme

Uusimmat