Kuva: Senja Rapila

Shirly Karvinen teki paljastuksen tatuointinsa merkityksestä: "Usein kysytään, onko se missitatska"

11.05.2020 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Karvisen mukaan hänellä on kaikkiaan neljä pientä tatuointia.

Tätä nykyä Kissin keskipäivää juontava Shirly Karvinen, 26, julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jonka yhteydessä hän paljastaa yhden tatuointinsa sisältämän syvemmän merkityksen. 

Päivityksessä Karvinen kertoo, että kaikkiaan hänellä on neljä pientä tatskaa kehossaan. Kuvassa näkyvän hän otti eräänä vuonna Radio Cityn järjestämillä legendaarisilla Vappuetkoilla, hetken mielijohteesta. Sama ajatusmaailma on kirjoituksen mukaan ollut aina valloillaan. 

"Fun fuct: multa löytyy 4 pientä tatuointia. Jokaisen olen ottanut mielen hetkenjohteesta. (Tätä en suosittele) Mä meen usein fiiliksen mukaan ja välillä liiankin spontaanisti. Mm. Tämä sydän, Radio SuomiRockin vappuetkoilla oli tatuoija oli paikalla ja mä päätin, että hei mäki haluun jonkun leiman!" Karvinen kirjoittaa.

Yhden tatuoinnin syvemmän merkityksen Karvinen paljastaa myös seuraajilleen. Kyseessä on M-kirjain, joka ei millään tavalla viittaa misseyteen, vaikka moni onkin niin ajatellut. 

"Multa löytyy ranteesta myös M kirjain. Usein multa kysytään, että onko se joku missi tatuointi; ei ole. Rakkaan edesmenneen ukkini nimi oli Martti. Meillä molemmilla oli sama syntymäpäivä, joten kun täytin 23 olin kahvilla kaverin kanssa ja kerroin, että nyt on saatava ukista muisto ihoon. Jos nyt saisin päättää niin miettisin jokaista leimaa pari kertaa huolellisesti läpi, mutta samalla se on mua. Meen tunteella ja ne on osa mun tarinaa."

Päivityksen sekä sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Shirly Karvinen poisti paljastavat kuvansa somesta: 'Korostin niissä muuta kuin kaunista maisemaa'

Lue myös: Shirly Karvinen jakoi bikinikuvia Thaimaasta ja harmistui: "Tuli suorastaan oksettavia viestejä"

Uusimmat