Kuva: Mikko Räsänen

Shirly Karvinen poisti paljastavat kuvansa somesta: 'Korostin niissä muuta kuin kaunista maisemaa'

30.10.2019 16:15 - Henna Koste

Juontaja Shirly Karvinen selasi Instagram-tiliään ja järkyttyi.

Miss Suomena tutuksi tullut Shirly Karvinen, 26, tekee nyt uraa juontajana. SuomiRockin Aamuja ja tv-ohjelmia juontava Karvinen kertoo katsoneensa tällä viikolla Instagram-tiliään kriittisemmin silmin. Naisen vähäpukeinen kuva oli jaettu toiselle Instagram-tilille. Karvinen pohti, että hänen sometilillään on hänestä aivan liikaa bikinikuvia ja poisti niistä valtaosan. 

- Ensimmäinen ajatukseni oli, että eikö minulla ole ollut varaa vaatteisiin muutama vuosi sitten. Eivät ne nyt ihan hirveän pahoja ollut, mutta oli mulla ollut paljastavampi linja joskus, Karvinen toteaa. 

- Selasin vanhempia Instagram-kuviani ja järkytyin, että jos iskä nämä näkisi, niin hän pyörittelisi silmiä tyttärelleen. En halua, että vanhempani tai tulevat lapseni näkevät näitä kuvia. 

Karvinen ei ole kuitenkaan tehnyt linjausta, etteikö enää jakaisi bikinikuvia ollenkaan.

- Bikinikuvissa ei ole mitään pahaa ja olen niitä myöhemminkin lisännyt. Nykyään vain valitsen kuvat vähän eri tavalla ja korostan muitakin asioita. Nuorempana korostin jotain muuta kuin kaunista maisemaa. Se oli sen ajan juttu, Karvinen naurahtaa. 

Karvinen julkaisee aktiivisesti kuvia Instagramissa. Seuraajia naisella on liki 40 000. 

- Kun lisään kuvia Instagramiin, mietin joka kerta millaisen esimerkin jätän. Minua seuraa enemmän naiset kuin miehet. He ovat iältään noin 15-vuotaista ylöspäin. Instagramissa on paranneltua ja huoliteltua kuvaa omasta elämästä. Haluan antaa mahdollisimman realistisen kuvan. Hyväksyntää ei tarvitse hakea oman kropan esittelyllä, Karvinen summaa. 

- Uskon, että jokaisella tytöllä on joskus ollut sellaista, että haluaa hakea hyväksyntää. Minulla on ollut ihan minimekkoja pieniä vaatteita. Olen kuvitellut, että näin kuuluu pukeutua. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on sujut itsensä kanssa. Eikä tarvitse ulkopuolista huomiota samalla tavoin kuin nuorempana, juontaja iloitsee. 

 Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa somessa Love Island -kuvausten varjopuolen: "Teki mieli avautua"

Lue myös: Shirly Karvinen työstään ulkoministeriössä: "Oli niin perseestä, että oli pakko hakea missikisoihin"

Uusimmat