Kuva: AOP

Chrissy Teigen iski jäätävän piikin rikkaille ystävilleen - monet kinunneet lahjoituksia naiselta

20.05.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Mallitähdeltä on julkaistu keittiövälinesarja, ja monet ovat olleet ilmaisten näytepakettien perässä.

Chrissy Teigen, 34, on rakastettu malli, joka on siirtynyt myös kokkausbisnekseen. Nainen on julkaissut kaksi keittokirjaa, ja nyt häneltä on lanseerattu keittiövälinemallisto. Markkinoidakseen keittiövälineitään Teigen on lähettänyt paketteja joillekin vaikutusvaltaisille ystävilleen kuten Kylie Jennerille ja Kourtney Kardashianille. Tämä on nostanut esille ilmiön, jota Teigen kommentoi nyt suorasanaiseen tyyliinsä sosiaalisessa mediassa.

Nainen on kirjoittanut Instagramin tarinoihinsa tekstin, jossa hän vetoaa ihmisiin, että he eivät pyytäisi ilmaisnäytepaketteja häneltä.

”Älkää pyytäkö minulta ilmaisboksia. Markkinointibudjettini ei ole loputon, mutta rakkauteni teitä kohtaan on. Näen myös pyyntöjä joiltain, jotka ovat oikeasti rikkaita”, Teigen kirjoittaa.

Nainen selvensi viestiään niin ikään Instagram-tarinoissaan jakamallaan videolla, jossa hän kertoi, ettei ollut suunnannut viestiä faneilleen. Nainen vakuuttaa, että hän aikoo jakaa useita näytepaketteja ilmaiseksi.

- Viestini oli suunnattu niille ystävilleni, jotka ovat sanoneet että ”minun pakettini ei ole vielä tullut perille”, mikä johtuu siitä, että en ole lähettänyt sitä, Teigen sanoo.

Lue myös: Chrissy Teigenin uimapukuvartaloa verrattiin Paavo Pesusieneen - näpäytti somekiusaajilleen takaisin

Lue myös: Chrissy Teigen onnittelee rintojaan vuosipäivän johdosta, some hehkuttaa: "Olet mahtava!"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat