Kuva: AOP

Hailey Bieber ärähti jälleen - uhkaa plastiikkakirurgia lakitoimilla kauneusleikkausspekulaatioista

28.05.2020 17:45 - Milena Raappana

Plastiikkakirurgi Daniel Barrettin TikTok-video sai Bieberit tuohtumaan.

Muutama päivä sitten malli Hailey Bieber, 23, joutui kauneusleikkausepäilyjen kohteeksi. Naisesta kiersi sosiaalisessa mediassa kuvapari, jossa toisessa hän oli 13-vuotias ja toisessa 23-vuotias. Päivityksessä spekuloitiin kahden otoksen välillä tapahtuneita kauneusoperaatioita. 

Bieber kiisti väitökset ja on nyt uhannut lakitoimilla plastiikkakirurgi Daniel Barrettia, joka on myös pohtinut TikTok-videollaan mallin mahdollisia kauneusleikkauksia. Paper Magazine -julkaisun mukaan videolla Barrett vertaa keskenään Bieberistä vuonna 2011 ja 2016 otettuja kuvia ja väittää, että hänelle on tehty muun muassa leukaleikkaus, huulitäytteet ja nenäleikkaus. 

E! News -julkaisu sai käsiinsä lakidokumentteja, joiden mukaan Biebereiden lakimies on lähettänyt Barrettille kirjeen, jossa käsketään muun muassa lopettamaan laiton toiminta ja väitetään kirurgin käyttäneen Bieberin yhdennäköisyyttä levittääkseen ja tukeakseen väitteitä, että mallille oltaisiin tehty plastiikkakirurgisia toimia.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi Barrett sai syytteen tekijänoikeusrikkomuksesta, sillä hän käytti päivityksensä tekstissä pätkää Justin Bieberin, 26, Sorry-hitin sanoituksista. Julkkispari vaatii kirurgin pyörtävän sanansa julkisesti ja poistavan kaiken sisältönsä, joka linkittyy Biebereihin.

Jutun kirjoittamishetkellä Barrett ei kuitenkaan ole vielä poistanut videotaan. Mies kommentoi E! Newsille, että hänen TikTok-videoidensa tarkoitus on kasvattaa plastiikkakirurgisten toimenpiteiden läpinäkyvyyttä ja sivistää ihmisiä. 

- Videon tarkoitus ei ollut pilkata Hailey Bieberiä millään tavalla, videoni tarkoitus oli jakaa mielipiteeni toimenpiteistä, joita uskoin hänen ehkä tehneen perustuen vain kuviin. Teen näin, koska monet katsojani toivovat tällaista informaatiota ja mielipiteitäni. 

ET-julkaisun mukaan Barrett kutsui lakitoimia yliampuviksi ja tunsi olonsa kiusatuksi. Bieberit eivät ole kommentoineet tapausta. 

Lue myös: Hailey Bieberin itsetunto on kärsinyt Justinin fanien takia: "Olen kokenut olevani vähemmän nainen"

Lue myös: Justin Bieber vitsaili avioliittonsa olleen suunniteltu: "Se oli ehdottomasti järjestetty liitto"

Lähteet: Paper Magazine, E! News, ET

Kilpailut

Uusimmat