Kuva: AOP

Katy Perry kärsi mielenterveysongelmista edellisen albumin flopattua: "Olin kliinisesti masentunut"

01.06.2020 22:45 - Roy Kokkonen

Laulajan edellinen albumi ei saavuttanut samanlaista suosiota kuin hänen aiempi tuotantonsa.

Katy Perry, 35, paljastaa masentuneensa edellisen albuminsa huonon menestyksen myötä. Laulajan viimeisin albumi Witness julkaistiin vuonna 2017. Levy ei saavuttanut samanlaista kaupallista suosiota kuin hänen aikaisempi tuotantonsa.

Hänen kolme aikaisempaa levyään One of the Boys, Teenage Dream ja Prism poikivat lukuisia hittejä. Witness ei puolestaan noussut listoilla korkealle. Hän paljastaa kärsineensä mielenterveysongelmista albumin flopattua.

- Witnessin julkaisemisen jälkeen olin erittäin poissa tolaltani. Olin kliinisesti masentunut, Perry kertoo australialaisen Sunrise-julkaisun haastattelussa.

Laulajan mukaan hän muuttui hyvin epävarmaksi.

- Jouduin lähtemään emotionaaliselle, hengelliselle ja psykologiselle matkalle ymmärtääkseni miksi nojasin niin paljon ulkopuoliseen hyväksyntään. Jouduin tajuamaan, että urani ei ole kaikki, mitä elämä on. Sillä matkalla syntyi monta kaunista kappaletta, Perry sanoo.

Perryn on tarkoitus julkaista uransa kuudes albumi elokuussa. Albumin nimeä ei vielä ole paljastettu julkisuuteen. Perry julkaisi maaliskuussa uuden kappaleen Never Worn White, jonka musiikkivideolla hän paljasti olevansa raskaana.

Laulaja odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä näyttelijä Orlando Bloomin, 43, kanssa. Bloomilla on 9-vuotias poika aiemmasta avioliitosta malli Miranda Kerrin kanssa.

Lue myös: "Maailman kaunein äiti" - raskaana olevan Katy Perryn kuvasarja kerää ylistystä

Lue myös: Katy Perryn ultraäänessä hauska yllätys, fanit repesivät: "Rakastan häntä jo nyt!"

Lähde: Sunrise, Yahoo

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat