Kuva: Emmi Moilanen

Lola Odusoga bikinikuvastaan: 'Nyt kun mietit, että olisi nyt muokannut tuon selkämakkaran pois'

12.06.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on saanut Odusogan faneilta suurta hehkutusta.

Lola Odusoga, 42, julkaisi omalla Instagram-tilillään ihastuttavan bikinikuvan itsestään. Otoksessa Odusoga hymyilee aurinkoisesti ja kuva huokuu hyvää fiilistä. Kuvatekstissä hän kuitenkin nostaa esiin tärkeän asian, kehopositiivisuuden.

Odusogan mukaan some on omiaan luomaan ihmisille ulkonäköpaineita. Hänen mukaansa siellä syntyy usein oletus siitä, että meidän kaikkien tulisi olla tietynlaisia kelvatakseen.

"Saisiko ihminen ihan vain olla ja nauttia elämästään, jos on onnellinen elämässään ja esimerkiksi kropassaan? Vai onko se joltain muulta pois? Tai vastaavasti, voitasko koittaa antaa edes vaikeina aikoina ihmisten selviytyä elämästä, ilman että joku muu tuomitsee ja laukoo typeriä kommentteja ja kysymyksiä kuten... ”Oot ihana mutta vähän plösö”, ”kuinka monenneella kuulla oot?” tai ”näytät aika pahalta, ootko sairas?”, Odusoga kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Odusoga muistuttaakin, että jokaisen keho on tämän oma. Hän kertoo olevansa itsevarma ja hyväksyvänsä kehonsa juuri sellaisena kuin se on. Samaa hän toivoo muille. Hän myös toteaa napakasti, että tärkeää on olla sellainen kuin on.

"Nyt kun sä kuvaa katsoessa mietit että ihana kuva mut ois ny fotoshopannu ton selkämakkaran pois, niin seriously? En mä omista mitään tuunausohjelmia, enkä ees HALUA! Se on koko jutun idea, uskaltaa olla se mikä on. Samaa toivon muille, ja suita suppuun muiden jatkuvan arvostelun suhteen. "

Julkaisu on saanut Odusogan seuraajilta innostuneen vastaanoton. Kommentteja on tullut hetkessä runsaasti.

"Tämä sun teksti on niin totta. Minä harjoittelen sitä, että jättäisin ne paineet huomioimatta."

"100 prosenttisesti samaa mieltä sun kanssa. Jokaisen kroppa on oma ja upea."

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Lola Odusoga paistattelee itse tuunaamissaan bikineissä, seuraajat ihastuivat: "Kuumalta näyttää"

Lue myös: Lola Odusoga julkaisi viehkeitä kuvia vuosien takaa - yllä nähdään läpikuultava minimekko

Kilpailut

Uusimmat