Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Jäteastiasta löytyy ruumis - psykologista rikosdraamaa tähdittää Nicole Kidman

29.06.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Katseeseen kätketty -elokuva on uusintaversio argentiinalaisesta elokuvasta.

Katseeseen kätketty on psykologinen rikosdraama vuodelta 2015. Elokuvassa terrorismirikoksia tutkivan yksikön jäsenten elämä mullistuu, kun jäteastiasta löytyy nuoren tytön ruumis. Tyttö paljastuu rikostutkijan tyttäreksi.

Katseeseen kätketty -elokuvassa nähdään monia nimekkäitä näyttelijöitä. Keskeisissä rooleissa nähdään Nicole Kidman, Julia Roberts ja Chiwetel Ejiofor.

Katseeseen kätketty on Hollywood-versio argentiinalaisesta rikoselokuvasta El secreto de sus ojos vuodelta 2009. Kyseinen argentiinalainen elokuva voitti Oscarin parhaana vieraskielisenä elokuvana. Yhdysvaltalaiselokuvaa arvioidessaan monet kriitikot olivat sitä mieltä, että alkuperäiselokuva pesee uuden versioinnin mennen tullen. Tästä hyvänä osoituksena voi pitää elokuvien saamia prosenttimääriä Rotten Tomatoes -sivustolla, joka kerää yhteen elokuva-arvosteluja ja antaa prosenttilukeman sen mukaan, kuinka moni arvio on myönteinen. Katseeseen kätketyllä on sivustolla 39 prosentin lukema, kun taas El secreto de sus ojos -elokuvalla on 90 prosenttia.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Katseeseen kätketty
Nelonen
21.00

Lue myös: Nicole Kidmanin, 52, mekko paljasti varsin paljon, mutta tyylillä - katso kuvat punaiselta matolta

Lue myös: "Näytin ihan hullulta" - 10 julkkista, jotka kertovat katuvansa kauneusleikkauksiaan

Lähteet: Rotten Tomatoes, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat