Kuva: AOP

"Näytin ihan hullulta" - 10 julkkista, jotka kertovat katuvansa kauneusleikkauksiaan

28.05.2020 11:45 - Milena Raappana

Esimerkiksi Chrissy Teigen, Kourtney Kardashian ja Victoria Beckham jättäisivät tätä nykyä kauneusleikkaukset tekemättä.

Kauneusleikkaukset ja ulkonäön parantelu esimerkiksi täyteaineiden avulla voivat parhaimmillaan tuoda itsevarman olon ja rauhan oman kehon kanssa. Sitä vastoin myös jotkut operaatiot voivat saada katumapäälle. 

Elle Australia keräsi listan julkisuuden henkilöistä, jotka ovat avoimesti puhuneet kauneusleikkauksistaan ja tuoneet ilmi myös katumuksen, joka niiden mukana on tullut. Oli kyse sitten botoxin ottamisesta tai kirurgin veitsen alla käymisestä, alta voit lukea, mitä kymmenen tähteä ajattelevat operaatioistaan jälkeenpäin. 

Chrissy Teigen

(kuva: AOP)

Malli ja kahden lapsen äiti Chrissy Teigen, 34, on avoimesti kertonut rintaimplanteistaan ja sanoikin Glamour UK -julkaisulle toukokuussa, että hänellä on ollut silikonit 20-vuotiaasta saakka. Nyt tähti on kuitenkin kyllästynyt niihin. 

- Jep, leikkautin rintani, kun olin 20 vuotta vanha. Se oli enemmänkin uimapukujuttu. Ajattelin, että jos poseeraan selälläni maaten, haluan niiden olevan terhakkaat! Mutta sitten saat lapsia ja ne täyttyvät maidolla ja tyhjentyvät ja nyt olen pulassa, Teigen selitti. 

Teigen ilmoittikin Instagram-tilillään menevänsä pian leikkaukseen, jossa hänen implantinsa poistetaan.

"Ne ovat olleet mahtavat minulle vuosia, mutta olen päässyt niistä yli. Haluan pystyä pukeutumaan kokoni mukaiseen mekkoon, maata mahallani täydessä mukavuudessa", Teigen kirjoitti päivityksessään.

Gwyneth Paltrow

(kuva: AOP)

Näyttelijä ja Goop-sivuston perustaja Gwyneth Paltrow, 47, on kokeillut botoxia eikä se sopinut hänelle. 

- Kokeilen mitä vain — paitsi botoxia en ota uudelleen, koska näytin hullulta. Näytin ihan Joan Riversiltä, Paltrow sanoi vuonna 2013 Harper's Bazaarin haastattelussa. 

Cameron Diaz

(kuva: AOP)

Myös näyttelijä Cameron Diazilla, 47, on huonoja kokemuksia botoxin käytöstä. 

- Olen kokeillut botoxia aiemmin, kun sillä tehtiin pientä korjausta sieltä täältä. Se muutti kasvojani todella oudolla tavalla ja ajattelin, että "ei, en halua sen olevan näin"... Mieluummin haluan nähdä kasvojeni ikääntyvän kuin naaman, joka ei kuulu minulle lainkaan, Diaz sanoi vuonna 2014 Entertainment Tonight -julkaisulle. 

Kourtney Kardashian

(kuva: AOP)

Kourtney Kardashian, 41, tunnetaan tosi-tv-perheen jäsenenä, joka ei juurikaan ole parannellut ulkonäköään. Hän on kuitenkin ottanut rintaimplantit 22-vuotiaana, mutta kertoi vuonna 2011 Showbiz Spyn haastattelussa katuvansa päätöstään. 

- Rintani on leikattu, mutta jos voisin mennä ajassa taaksepäin, en olisi tehnyt sitä. Olin aiemmin niin söpö. Olen ymmärtänyt, että minut on tehty tietyn näköiseksi ja olen harkinnut niiden poistamista, hän sanoi. 

Nicole Kidman

(kuva: AOP)

Näyttelijä Nicole Kidman, 52, on Paltrown ja Diazin kanssa samoilla linjoilla botoxin kanssa. Hän ei pitänyt siitä, miten aine vaikutti hänen kasvojensa liikkeisiin. 

- Ei leikkauksia minulle. Kokeilin kyllä botoxia, valitettavasti, mutta pääsin siitä eroon ja voin vihdoin liikuttaa kasvojani, Kidman sanoi italialaiselle La Rebupplica -julkaisulle.

Kylie Jenner

(kuva: AOP)

Meikkimoguli Kylie Jenner, 22, on puhunut avoimesti huuliensa tuottamasta epävarmuudesta. Jenner onkin parannellut huuliaan ja yhdessä vaiheessa tilanne meinasi riistäytyä käsistä. 

Kim Kardashian, 39, haastatteli siskoaan Allure-julkaisulle vuonna 2016 ja kysyi häneltä, mikä on hänen pahin kauneuteen liittyvä virheensä. 

- No, tein huulistani ehdottomasti liian isot yhdessä vaiheessa. Innostuin ja minusta tuntui, että niille piti tehdä paljon. Ja sitten te tyypit sanoitte, että "Kylie, sinun täytyy rauhoittua". Ja sitten minun piti mennä takaisin ja korjauttaa ne ja se oli hullu prosessi. Luoja kiitos minulle ei käynyt kuin Botched-ohjelmassa, Jenner selitti Kimille. 

Jenner kuitenkin jatkoi huulitäytteiden ottamista vuonna 2018. 

Victoria Beckham

(kuva: AOP)

Entinen Spice Girls -tähti ja muotisuunnittelja Victoria Beckham, 46, on kertonut katuvansa rintaimplanttien ottamista, jotka tätä nykyä on poistettu. Beckham selitti ottaneensa ne teini-ikäisenä epävarmuuksiensa takia. 

Kun häneltä kysyttiin, mitä hän sanoisi 18-vuotiaalle itselleen, Beckham vastasi:

- Luultavasti minun pitäisi sanoa, että älä pilaa rintojasi. Kaikki ne vuodet kiistin sen — tyhmää. Epävarmuuden merkki. Ylistä vain sitä, mitä sinulle on annettu.

Courteney Cox

(kuva: AOP)

Frendit-tähti Courteney Cox, 55, kertoi vuonna 2017 New Beauty -julkaisulle, että hänen tyytymättömyytensä täyteaineisiin tapahtui salakavalasti ajan myötä. Lääkäreiden neuvot, kasvattivat aineiden määrää sen verran, että hänen kasvonsa näyttivät muunnelluilta. 

- Seuraavassa hetkessä huomaat, että olet kerrostettu ja kerrostettu ja kerrostettu. Sinulla ei ole mitään hajua, koska se tapahtuu asteittain, kunnes tajuat, että "hitto, tämä ei näytä oikealta". Ja se näyttää pahemmalta kuvissa kuin oikeassa elämässä, Cox selitti haastattelussa. 

Cox kertoi, ettei enää käytä täyteaineita ja on antanut niiden liueta pois. 

- Voin paremmin, koska näytän itseltäni. Minusta näytän enemmän ihmiseltä nyt kuin ennen. Toivon ainakin niin. Asiat tulevat muuttumaan. Kaikki tulee valahtamaan. Yritin, ettei mikään valahtaisi, mutta se sai minut näyttämään feikiltä. Kasvot tarvitsevat liikettä etenkin, jos sinulla on ohut iho niin kuin minulla, Cox kuvaili. 

Gisele Bündchen

(kuva: AOP)

Supermalli Gisele Bündchen, 39, kertoi rintaimplanttien ottamisesta vuonna 2015 Lessons: My Path to a Meaningful Life -kirjassaan. Hän päätyi silikonien hankkimiseen imettämisen jälkeen ja avasi aihetta ja siihen liittyvää katumusta enemmän vuonna 2018 People-julkaisun haastattelussa. 

- Kehoani aina ylistettiin ja minusta tuntui, että ihmisillä oli oletuksia, joita en pystynyt täyttämään. Tunsin itseni todella haavoittuvaiseksi, koska pystyn urheilemaan, pystyn syömään terveellisesti, mutta en pysty muuttamaan sitä faktaa, että molemmat lapseni nauttivat vasemmasta rinnastani enemmän kuin oikeasta. Halusin vain, että ne olisivat saman kokoiset ja ihmisten lopettavan niiden kommentoimisen, Bündchen selitti. 

Imettämisen myötä tulleen rintojen epätasaisuuden hän korjasi implanteille, mutta järkyttyi heti leikkauksesta herättyään. 

- Kun heräsin, ajatteli: "mitä oiken olen tehnyt?". Tuntui kuin olisin elänyt kehossa, jota en tunnista. Ensimmäisen vuoden pukeuduin isoihin vaatteisiin, koska tunsin oloni epämukavaksi.

Heidi Montag

(kuva: AOP)

The Hills -sarjan tähti Heidi Montagille, 33, tehtiin vuonna 2010 peräti kymmenen kauneusleikkausta yhden päivän aikana. Hänen rintansa on myös pienennetty F-kuppikoosta D-kokoon. 

Montag kertoi vuonna 2012 Access Hollywood -julkaisulle kymmenestä leikkauksestaan sanomalla:

- En koskaan tekisi sitä uudestaan enkä ikinä suosittelisi sitä kenellekkään... Halusin muutaman kohennyksen ja sitten se riistäytyi käsistä. Minulle ei kerrottu, oikeasti, jälkiseurauksista, jotka tapahtuisivat emotionaalisesti ja fyysisesti ja millaista kipu tulisi olemaan. Olin hieman shokissa. 

Lue myös: Lady Gagaa painostettiin kauneusleikkaukseen uransa alkuvaiheilla - perusteltiin menestyksellä

Lue myös: Huippumalli myönsi vihdoin käyneensä kauneusleikkauksissa - katso kuvat ennen ja jälkeen

Lue myös: Cardi B menetti miljoonia - syynä kauneusleikkaus

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat