Kuva: AOP

Paris Jackson avoimena: 'En koskaan ajatellut seurustelevani miehen kanssa'

01.07.2020 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Jackson seurustelee Gabriel Glennin kanssa.

Paris Jackson, 22, kertoo tuoreessa haastattelussa yllättyneensä itsekin siitä, että löysi rinnalleen miehen. Gabriel Glennin kanssa seurusteleva Jackson on elämänsä aikana tapaillut enemmän naisia kuin miehiä ja hän ajattelikin aina astelevansa alttarille naisen kanssa. 

- En koskaan kuvitellut, että päädyn yhteen miehen kanssa. Olin varma siitä, että päädyn naimisiin naisen kanssa, sillä olen tapaillut naisia huomattavasti enemmän kuin miehiä, hän kertoo. 

Samalla hän paljastaa, ettei julkisuudessa oikeastaan edes tiedetä mitään hänen suhteistaan. 

- Julkisuudessa moni tietää kolme pitkää suhdettani miesten kanssa. Mutta harva tietää suurta osaa suhteista, joissa olen ollut. Ajattelen kuitenkin olevani homoseksuaali. En koe olevani biseksuaali, sillä olen deittaillut myös muita kuin naisia ja miehiä. Olen seurustellun miehen kanssa, jolla on vagina. Todellisuudessa sillä mitä housuissasi on, ei ole mitään merkitystä. Pääasia on se, millainen ihminen olet, Jackson toteaa.

Samassa haastattelussa Jackson paljastaa myös sen, että hänen isänsä, popin kuningas Michael Jackson tiesi aina tyttärensä mieltymyksen naisiin. 

- Hän kiusoitteli minua samalla tavalla naisista, kuin veljiänikin. Oli tärkeää, että sain tuntea sen hyväksynnän jo niin nuorena. Monilla lapsilla ei varmasti ole samaa kokemusta, hän jatkaa. 

Lue myös: Michael Jacksonin nuorimmainen lapsi poseeraa harvinaisessa yhteiskuvassa veljensä kanssa - katso

Lue myös: Rakastunut Paris Jackson yhteiskuvassa miehensä kanssa: "Pilvenpolttaja vai seksikkäät silmät?"

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat