Kuva: Lauri Kujanpää

Roope Salminen jakoi kuvan Luokkakokous 3 -kuvauksista - kuittailee Aku Hirviniemelle

06.07.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Roope Salminen iloitsee siitä, että on päässyt Renny Harlinin ohjattavaksi.

Roope Salminen, 30, on mukana ensi vuonna ilmestyvässä Luokkakokous 3 -elokuvassa. Mies on nyt jakanut Instagramissa kuvan leffan kuvauksista, ja kuvasta päätellen mies nähdään jonkinlaisessa lääkärin roolissa. Salminen iloitsee siitä, että saa olla ohjaajalegenda Renny Harlinin ohjauksessa.

Deep Blue Sea oli lapsuuteni suosikkielokuva, joten vedin kumihanskat ilolla käteen ja hyppäsin seikkailuun. Kuvaussetissä oli maailmanluokan meininki ja leffaa painettiin todella suurella sydämellä ja tarkkuudella purkkiin”, Salminen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Mies myös kuittailee elokuvassa niin ikään näyttelevälle kollegalleen Aku Hirviniemelle, 36.

”Aku Hirviniemi varmasti toivoi, että postaisin kuvan jossa hän on mukana, mutta näytin tässä paremmalta. Käykää joka tapauksessa seuraamassa Akua, se on pieni ihminen ja sille seuraajamäärät on tosi tärkeitä!”, Salminen kirjoittaa.

Kuvassa Roope Salmisen kanssa poseeraakin Hirviniemen sijasta Carl-Kristian Rundman. Kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Aku Hirviniemi on kommentoinut kuvaan omalla humoristisella tyylillään.

Hyvä, ettet laittanut kuvaa minusta, koska vielä ei saa paljastaa, että olen mukana! Sun ja Rundiksen kohtauksesta tuli erittäin tykki kiitos teidän hillittömien improvisaatioiden!” Hirviniemi kirjoittaa.

Aku Hirviniemi on ollut mukana kahdessa aiemmassakin Luokkakokous-elokuvassa yhdessä päärooleista.

Lue myös: Tuore isä Roope Salminen julkaisi kuvan pienen vauvansa kanssa: "Viimeinen päivitys tästä aiheesta"

Lue myös: Krisse Salminen lähetti julkisen onnittelun tuoreille vanhemmille Helmi-Leenalle ja Roopelle - katso

Kilpailut

Uusimmat