Kuva: Tina Korhonen

Nightwish-kaksikko keskusteli avaruusolennoista - fanit innostuivat videosta

06.07.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hietala myös kertoi, kuinka on viettänyt aikaa kotonaan, kun koronapandemia perui keikat.

Nightwish-laulaja Floor Jansen, 39, on perustanut muutama viikko sitten oman YouTube-kanavan, jossa esittelee elämäänsä sekä jakaa myös muita mielenkiintoisia videoita.

Viime viikolla Jansen julkaisi videon, jossa hän ja Nightwishin basisti-laulaja Marko Hietala, 54, keskustelivat muun muassa avaruusolennoista, evoluutiosta ja avaruudesta. Jansen myös kysyi Hietalalta, kuinka tämä viettää nyt aikaa, kun koronapandemia on perunut keikkailun.

- Vietän aikaa pienen koiramme kanssa ja soitan paljon kitaraa ja bassoa. Tietenkin myös kirjoitan paljon uutta musiikkia, josta on tulossa hyvin huumoripitoista. Elämä on nyt hyvin rauhallista ja kuten tiedät, kun esiintymään ei pääse, niin pitää vain hyväksyä se ja tehdä muita asioita, Hietala kertoi.

Videota on katsottu fanien toimesta kymmeniä tuhansia kertoja ja se on saanut paljon kehuja.

"Hyvää keskustelua"

"Ihana kuunnella teidän pohdintojanne!

Näet koko haastattelun alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Hietala julkaisi viime vuonna ensimmäisen sooloalbuminsa, josta tehtiin sekä suomenkielinen että englanninkielinen versio. Albumi on äänimatka Hietalan omaan musiikilliseen historiaan, sillä levyltä voi kuulla niin suomalaisia kansansävelmiä kuin Black Sabbathiakin.

- Sieltä levyltä kuuluu kaikki sellainen, mikä minuun on vaikuttanut tässä vuosikymmenien varrella. Sieltä kuuluu kaikenlaisia vaikutteita ja huomasin itsekin sen. Tämä ei ole pelkästään heavya, ei hard rockia eikä progea, niin sanotaanko, että se on sitten hard-progea! Hietala kertoi tuolloin Voice.fi:n haastattelussa.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock! ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Nightwishin Marko Hietala hukuttaa surun töihin - "Ennen tein hommia liikaa"

Lue myös: Nightwish-laulajalta soololevy? - "Nyt minulla olisi aikaa kirjoittaa"

Kilpailut

Uusimmat