Kuva: AOP

Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

09.07.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Fanit ovat epäilleet jo pitkään, ettei poptähdellä ole asiat hyvin. Tuore Instagram-video ei laannuttanut epäilyjä, päinvastoin.

Poptähti Britney Spearsin, 38, mielenterveyden tila on huolestuttanut hänen fanejaan jo pitkään. Naisen tuorein Instagram-video ei ole ainakaan laannuttanut huolia. Spears kertoo videolla lukeneensa fanien somekommentteja ja vastaavansa nyt kommenteissa esitettyihin kysymyksiin. Laulaja sanoo, että erityisesti häneltä on kysytty, mikä hänen lempilaulunsa on.

- Lempilauluni on Toxic omista lauluistani. Minulla ei ole hajuakaan, mikä voisi olla minun lempikappaleeni koko maailmassa, Spears sanoo.

Britney Spears lisäksi kertoo, että hänen lempiruokansa on chili hot dog, ja jos hän saisi toivoa mitä vain kolmea asiaa, hän toivoisi rakkautta, onnea ja loputonta määrää designer-vaatteita. Voit katsoa naisen videon alta tai tästä linkistä.

Fanit ovat videon kommenteissa ilmaisseet huolensa laulajan voinnista. Monet eivät usko, että Spearsilta on edes kysytty kyseisiä asioita. Jotkut ovat ilmaisseet epäilyksensä siitä, että Spears ei itse ole vastuussa sosiaalisen median tileistään eikä saa päättää, mitä esimerkiksi Instagramiin jaetaan.

”Oikeasti, yksikään ihminen ei ole kysynyt näitä sinulta.”

”En ole nähnyt kenenkään kysyvän näitä kysymyksiä.”

”Näyttää siltä, että hän on kyllä nähnyt fanien oikeat kysymykset, mutta voi vastata vain niihin, joihin hänelle annetaan lupa. Kuka tahansa normaali ihminen sanoisi videolla olevansa kunnossa ja turvassa, jos näkisi ihmisten jatkuvat kysymykset aiheesta.”

"Hän selvästi lukee teleprompterista. Nämä alkavat käydä pelottaviksi."

Hiljattain toinenkin Spearsin jakama video huolestutti fanit ja sai heidät pohtimaan, onko kyseessä todellisuudessa salainen avunhuuto. Spearsin TikTok-tilillä oli esitetty aiempaan videoon kommentti, jossa kehotettiin naista pukemaan päälleen jotain keltaista seuraavalle videolleen, jos hän tarvitsee apua. Seuraavalla videollaan nainen olikin pukeutunut keltaiseen paitaan, minkä hän vielä huomautti erikseen videon saatesanoissa.

Tämän tapauksen myötä fanit ovat alkaneet kommentoida vastaavanlaisia viestejä myös tuoreimpaan videoon. Naista pyydetään esimerkiksi näyttämään käsillään rauhanmerkkiä seuraavassa päivityksessään tai laulamaan Toxic-kappalettaan, jos hän ei ole kunnossa.

Tiukka holhoussuhde huolestuttaa faneja

Britney Spearsin kerrotaan kamppailleen jo pitkään mielenterveysongelmien kanssa. Vuonna 2007 nainen kärsi julkisesta hermoromahduksesta, jonka myötä nainen asetettiin isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisuuteen. Tämä tarkoittaa, että Spearsilla ei ole valtaa tehdä itse omaisuuteensa tai terveyteensä liittyviä päätöksiä. Monet naisen fanit ovat varmoja siitä, että Spearsia pidetään liian tiukassa holhoussuhteessa vasten tahtoaan.

Huolet lisääntyivät vuoden 2019 alussa, kun naisen uutisoitiin kirjautuneen mielenterveyslaitokseen hoitoon. Tuolloin Spears myös perui kaikki tulevat keikkansa vedoten isänsä terveysongelmiin ja siihen, että hän haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. #FreeBritney-aihetunniste lähti leviämään, ja monet epäilivät, että Spears vietiin mielenterveyshoitoon vasten tahtoaan. Business Insider kirjoittaa, että jo vuonna 2009 Britney Spears yritti lakimiehensä kanssa päättää holhoussuhteen. Holhousta on jatkettu tänä vuonna oikeuden päätöksellä ainakin elokuun loppupuolelle saakka.

Britney Spearsin manageri Larry Rudolph on kommentoinut, että ”holhoussuhde ei ole vankila”.

- Se auttaa Britneyta tekemään bisnespäätöksiä ja huolehtimaan elämästään tavalla, johon hän ei pysty yksin juuri nyt, Rudolph on sanonut.

Jotta holhoussuhde voisi päättyä, Spearsin tulee vakuuttaa tuomarit siitä, että hän ei tarvitse holhousta tullakseen toimeen. Monet ovat ihmetelleet, eikö menestyslevyjä tehnyt ja maailmankiertueilla esiintynyt Spears kykene vastaamaan omasta elämästään.

- Tässä meillä on 37-vuotias nainen, joka on tarpeeksi vahva ollakseen julkisuudessa ja esiintymään, mutta ei ilmeisesti ole tarpeeksi vahva huolehtimaan lapsistaan ja omista rahoistaan, ihmettelee popkulttuuriin erikoistunut kirjoittaja Marc Brennan.

Lue myös: Britney Spearsin pojan Instagram-livelähetys järkytti - paljasti musertavia tietoja äidistään

Lue myös: Britney Spearsin julkaisema video sai fanit huolestumaan - ymmärrätkö miksi?

Lähde: Business Insider

Kilpailut

Uusimmat