Kuva: AOP

Britney Spearsin pojan Instagram-livelähetys järkytti - paljasti musertavia tietoja äidistään

09.03.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

13-vuotias Jayden Federline haukkui isoisäänsä rajuin sanoin Instagram-livevideossaan.

Britney Spearsin, 38, 13-vuotias poika Jayden Federline on joutunut kohun keskelle pidettyään kiivassanaisen Instagram-livelähetyksen. Sittemmin Instagramista poistetussa videossa Jayden paljasti perheensä asioita ja haukkui rajusti isoisänsä ja Britney Spearsin isän Jamie Spearsin.

- Hän on täysi mulkku. Hän on v***n homo. Hän voisi vain kuolla, Jayden sanoi lähes 15 minuuttia kestäneessä livelähetyksessä.

Britneyn kuopuspoika otti lähetyksessä esiin myös sen, että hänen isoisänsä on toiminut jo pitkään hänen äitinsä holhoojana. Jayden myönsi videolla, ettei tiedä, kontrolloiko Britneyn isä tytärtään holhoojan ominaisuudessa. Daily Mail kirjoittaa, että Jamie Spears toimi tyttärensä holhoojana vuodesta 2008 viime vuoden syksyyn, jolloin hän vetäytyi tehtävästä terveysongelmiin vedoten. Tietojen mukaan mies olisi kuitenkin jatkanut holhoojana tämän vuoden alusta alkaen. Britney Spearsin fanit ovat epäilleet, että popparin isä pitää tytärtään liian kovassa holhouksessa, ja tähän liittyen #FreeBritney-aihetunniste on noussut mediassa esiin useaan otteeseen.

Jayden Federline jakoi livelähetyksessä myös tietojaan siitä, mitä hänen äitinsä musiikkiuralle on käynyt. Nuorukaisen mukaan hänen äitinsä on saattanut lopettaa musiikinteon kokonaan. Spears julkaisi edellisen studioalbuminsa vuonna 2016.

- En ole nähnyt hänen tekevän nyt oikeastaan ollenkaan musiikkia. En oikeasti tiedä. Kerran kysyin häneltä, että mitä hänen musiikilleen tapahtui. Hän vastasi, että ”en tiedä rakas, ehkä vain lopetan sen”, Jayden kertoi videolla.

Jayden Federline lisäksi sanoi videollaan, että on valmis paljastamaan äidistään lisää henkilökohtaisia asioita, jos hän saa 5000 seuraajaa Instagramissa.

Pojan paljastukset ja raju kielenkäyttö ovat nousseet laajalti otsikoihin. Pojan isän Kevin Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan on ottanut kantaa tapaukseen ja sanonut, että poika käyttäytyi vain tyypillisen 13-vuotiaan pojan tavoin. Kaplanin mukaan Federline ottaa tapauksen puheeksi poikansa kanssa.

- Kevin ei ollut iloinen asiasta. Hän ottaa asian puheeksi kuten vastuullisen vanhemman voi olettaakin, asianajaja Kaplan kertoo E! Newsille.

Lue myös: Britney Spears katuu rakkaustatuointiaan - "Minun pitäisi poistattaa se"

Lue myös: Britney Spears ja miesystävä seksikkäissä yhteiskuvissa: ”Jumaloin häntä enemmän kuin mitään"

Lähteet: E! News, Daily Mail, TMZ

Kilpailut

Uusimmat