Kuva: All Over Press

Näyttelijä Cate Blanchett kertoo elävänsä kaaoksen keskellä - stressi purkaantuu itkemisenä

14.07.2020 17:45 - Senja Rapila

51-vuotias näyttelijä on kertonut, että rakastaa omalla kieroutuneella tavallaan elää kaaoksen keskellä.

Näyttelijä Cate Blanchett, 51, on kertonut tuoreessa haastattelussa, että hän haukkaa usein miehensä Andrew Uptonin kanssa liian suuren palasen ja ottaa niin paljon projekteja arkeen, että lopulta kasaantunut työmäärä purkaantuu stressinä ja itkemisenä.

- Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä jo pitkän aikaa. Se on mahtavaa, mutta se vaatii myös työtä. Puremme aina enemmän mitä voimme niellä, mutta se on se, joka tekee elämästä mielenkiintoista, Blanchett kertoo.

Sen lisäksi, että molemmat ovat freelance-yrittäjiä, pariskunnalla on elätettävänään ja kasvatettavanaan neljä yhteistä lasta: Dashiell, 18, Roman, 16, Ignatius, 11, ja Edith, 5. Perheen taloudessa on Caten sanojen mukaan muun kaaoksen lisäksi myös emotionaalista kaaosta, sillä kaikilla perheen lapsilla on näyttelijän mukaan vahvat persoonallisuudet.

- Uskon, että minulla on perverssiä vetovoimaa kaaosta kohtaan. Molemmat, minä ja aviomieheni, olemme freelancereita, meillä on neljä lasta... Uskon, että keino jolla hallitsen kaaosta on se, että menen virran mukana kunnes se on jatkunut puoli vuotta ja lopulta itken, hän kertoo.

- Pienet asiat ovat aina niitä, jotka saavat itkemään. Ei koskaan mitkään suuret, koska jotenkin ne asiat pystyy aina selvittämään. Ne ovat ne pienet asiat, kuten se, ettei auto käynnisty.

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren pihatyöt saivat säikäyttävän käänteen: "Jouduin moottorisahaonnettomuuteen"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar yllätti haastattelijan avoimuudellaan: "Olen ollut naisten kanssa monta kertaa"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat