Kuva: AOP

Mitä ihmettä? Nyrkkeilylegenda Mike Tyson saa vastaansa Tappajahain - "Joku tulee purruksi!"

16.07.2020 21:45 - Roy Kokkonen

Vaikuttaa siltä, että Mike Tyson ottelee seuraavaksi haita vastaan.

Nyrkkeilijälegenda Mike Tyson, 54, herätti ihmetystä heinäkuun alussa hiekkarannalla Los Angelesissa. Tyson nähtiin tuolloin heittelemässä metallista häkkiä rantaa pitkin.

Nyt oudolle spektaakkelille on löytynyt selitys. Tysonin riepoteltavana ollut metallikehikko oli haihäkki, jota käytetään sukeltajien suojana, kun haita on lähistöllä.

Tempaus liittyi Tyson vs. Jaws: Rumble on the Reef -ohjelmaan, jonka Discovery-tv-kanava lanseerasi osana kanavan Shark Week -ohjelmakokonaisuutta. Shark Weekin aikana tv-kanavalla nähdään lukuisia haiaiheisia erikoisohjelmia. Tysonin tähdittämä show julkaistaan 9. elokuuta Yhdysvalloissa.

Ohjelman nimessä oleva Jaws viitannee 45 vuotta sitten julkaistuun ikoniseen Tappajahai-elokuvaan, jossa verenhimoinen valkohai aiheuttaa kauhua kalastajakylän rantavesille.

"Kaksi raskassarjalaista tulee kohtaamaan toisensa veden alla, jossa Mike Tyson yrittää saada teknisen tyrmäyksen massiivisesta haista... Kaikki tieteen nimissä", kerrotaan ohjelman kuvauksessa. Muita tietoja ohjelmasta ei ole tihkunut julkisuuteen.

Twitterissä on julkistettu ohjelman traileri, jossa Tyson nähdään rannalla heittelemässä haihäkkiä ja treenaamassa. Lisäksi nyrkkeilijä lyö surffilaudan säpäleiksi ja yrittää puhaltaa uimapatjaa täyteen.

- Shark Week on kovaa puuhaa. Joku tulee purruksi, hän uhoaa videolla.

Mike Tysonilla itselläänkin on puremisesta kokemusta. Vuonna 1997 hän puri nyrkkeilyottelussa vastustajaansa Evander Holyfieldiä kahdesti korvasta. Holyfieldin toisesta korvasta irtosi pala puremisen seurauksena ja Tyson hylättiin. 

Tapauksesta nousi suuri kohu. Tyson joutui maksamaan 3 miljoonan dollarin sakot ja hänen ottelulupansa hyllytettiin. 

Lue myös: Mike Tyson ei tiennyt tähdittävänsä Kauhea kankkunen -elokuvaa - ilmestyi lopulta paikalle päihtyneenä

Lue myös: Tappajahain tuotanto oli täyttä tuskaa - näyttelijä oli niin kännissä, että kuvaukset siirtyivät

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat