Kuva: AOP

MTV: Salkkarit-tähti tappelussa, mies löi huulen auki: "Kyllä aina kaveria tulee puolustettua"

18.08.2020 14:15 - Roy Kokkonen

Keväästä asti Salatuissa elämissä näytellyt Joonatan Suvinen ajautui käsirysyyn ravintola-illan päätteeksi, kertoo MTV Uutiset.

Salatut elämät -sarjan näyttelijä ja muusikko Joonatan Suvinen kertoo MTV Uutisille joutuneensa tappelun keskelle muutama viikko sitten. Tilanne alkoi, kun hän oli poistumassa ravintolasta seurueensa kanssa.

Hän huomasi, että hänen ystävänsä oli joutunut sanaharkkaan muutaman tuntemattoman miehen kanssa. Suvinen kertoo puuttuneensa tilanteeseen, jotta välikohtaus rauhoittuisi. Siitä huolimatta eräs tilanteessa ollut vieras mies löi nyrkillä häntä kasvoihin.

- Sitten tilanne meinasi siitä lähteä laukalle ja vähän tönittiin toisiamme, mutta sitten meidän kavereita tuli enemmän paikalle, niin nämä kaverit sitten livistivät paikalta, juoksivat pois, Suvinen kertoo MTV:lle.

Lyönnin seurauksena häneltä aukesi huuli, joka kuitenkin on parantunut nopeasti. Suvinen kertoo yllättyneensä tilanteesta, mutta kukaan hänen seurueestaan ei kuitenkaan tehnyt asiasta rikosilmoitusta. 

-  Harmi, että tuollaisiin tilanteisiin ajautuu, ei oikeastaan koskaan. Mutta välillä käy noin, että tuommoinen tilanne tapahtuu ja kyllä aina kaveria tulee puolustettua. Mutta onneksi tosi harvoin tapahtuu mitään vastaavaa, hän sanoo.

Suvinen on näytellyt Salatuissa elämissä tämän vuoden keväästä alkaen. Urheilullista elämää viettävä mies kertoi heinäkuussa Instagramissa tähtäävänsä Helsinki City Marathoniin.

Lue myös: Salkkareiden kohtaus sai katsojat kauhistumaan - näyttelijä kertoo nyt, mitä kulisseissa tapahtui

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Konsta Hietanen oli suuri lapsitähti 90-luvulla: "Ihailijapostia sateli"

Lähde: MTV Uutiset

Kilpailut

Uusimmat