Kuva: Sub

Tänään tv:ssä: Tv-ensi-illassa mahalaskun kokenut Will Smith -leffa: "Tahatonta koomisuutta"

22.08.2020 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kaikenkattava kauneus floppasi sekä lippuluukuilla että arvosteluissa.

Tänään tv-ensi-illassa nähdään Will Smithin tähdittämä elokuva Kaikenkattava kauneus, joka ilmestyi vuonna 2016. Elokuvassa Smithin esittämä newyorkilainen mainostoimiston johtaja kokee suuren tragedian ja vetäytyy ystäviensä tavoittamattomiin. Hänen ystävänsä yrittävät tavoittaa miehen ennen kuin on liian myöhäistä, ja mies itse etsii vastauksia elämän suuriin kysymyksiin ja lopulta joutuu kohtaamaan totuuden yllättävällä tavalla.

Kaikenkattava kauneus oli floppi sekä katsojaluvuissa että kriitikoiden arvioissa. Esimerkiksi leffakritiikkejä yhteen kokoavalla Rotten Tomatoes -sivustolla elokuvan kritiikeistä vain 14 prosentin kerrotaan olevan positiivisia.

”Elokuva tarkoittaa hyvää, mutta on pohjimmiltaan täynnä vikoja. Kaikenkattava kauneus tähtää tuntojen nostattamiseen, mutta romahtaa tahattomaan koomisuuteen”, kuuluu sivustolla kirjoitettu tiivistelmä elokuva-arvioista.

Elokuvan menestys tuotti pettymyksen etenkin, kun sillä on hyvinkin nimekäs näyttelijäkaarti. Will Smithin lisäksi elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Edward Norton, Kate Winslet, Helen Mirren ja Keira Knightley.

Leffan trailerin pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Kaikenkattava kauneus
Sub
21.00

Lue myös: Jason Derulo löi Will Smithin hampaat rikki - hurja tilanne tallentui videolle

Lue myös: Jada Pinkett Smith myönsi vihdoin: Suhde laulajakomistukseen on totta

Lähde: Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat